Bagéan Nguripake Aluminium CNC Anodizing

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Info dhasar

Aplikasi: Cepet, Aksesoris Mesin

Standar: ASME

Perawatan lumahing: Anodizing

Jinis Produksi: Produksi Massa

Cara Machining: CNC Machining

Bahan: Aluminium

Ukuran: Minangka Nggambar

Info tambahan

Kemasan: paket ekspor standar

Produktivitas: 100 Wengi / Wulan

Merek: Mingda

Transportasi: Samudra, Tanah, Udhara

Panggonan Asal: China

Sertifikat: ISO9001

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Product

Nguripake CNC paling cocog kanggo bagean kanthi diameter. Kanthi operasi panggilingan CNC sekunder, bagean akhir bisa duwe macem-macem wujud utawa fitur. 

Bagean kanthi diameter apa wae sing cocog kanggo mesin giliran / pabrik Mingda, kalebu knobs, pulley, bellows, flanges, shafts, lan bushings.

Pusat pusing / pabrik cukup efisien kanggo manufaktur kontrak volume gedhe lan ukuran gedhe. Fitur kayata feeder, bagean catcher, lan conveyor chip kabeh nggedhekake wektu.

Mesin ngowahi, utawa lathes CNC, muterake bahan kasebut supaya yen alat nglereni diaplikasi, ngasilake bagian simetri puteran. Pusat CNC modern dianggep dadi mesin / penggilingan, amarga bisa nindakake operasi sekunder padha karo mesin panggilingan CNC. Pusat turn / pabrik uga ngemot alat-alat sing ngganti, nanging umume, operasi panggilingan kasebut duwe daya mesin sing kurang tinimbang mesin panggilingan kanthi mandiri.


Kesabaran 


0,005 - 0,01mm

Bahan

Stainless Aloi / Aluminium / Kuningan / Kuningan / Baja Karbon / Tembaga / Wesi Wesi / Baja Karat / Titanium / Plastik / Lan Akeh liyane.

Pangolahan Kapindho

Nguripake / Broaching / Pengeboran / Etching / Mesin Kimia / Mesin Maching / Penggilingan / Prototyping Rapid / Wire EDM / Machro Micro.

Lumahing Rampung

Anodizing / Plating / Deburring / Panas perawatan / Phosphating / Powder Coating / Sand Blasting / Shot Blasting / Manik Roti.

Detail ngemas

Paket Batin: Pembungkusan foam EPE / Pembungkusan vakum / Paket Kertas Anti-Karat / Pengambilan Film regangan / Paket Film Plastik / Paket Kothak Plastik / Paket Box.

Outter Packing: Carton (3 lapisan) / Pallet / Kayu Kayu.

Aluminum content

Aluminum Machining

machining


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita