Priksa awak Katup

Katrangan singkat:

teknik manufaktur: Casting Pasir, Inti Dingin, Inti Panas, Casting Pasir Resin, casting lilin sing ilang

bobot produk : 0,2Kg-200Kg

perawatan lumahing: Blasting shot / pasir, polesan, passivation lumahing, Lukisan Primer, Lapisan bubuk, ED- Coating


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Mingda nawakake layanan ngowahi tliti saka mesin putar CNC paling anyar.
Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing layanan mesin presisi khusus, kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif.
Kita bisa nyedhiyakake bagean mesin presisi CNC, bagean ngowahi CNC, bagean panggilingan CNC, mecah permukaan, ukiran CNC lsp.
Bagian bisa diproduksi saka 1mm nganti 300mm ing aluminium, baja campuran, stainless steel, kuningan lan plastik (nilon, PMMA, teflon lsp).
Lan kita uga bisa nindakake proses pangolahan sekunder lan sub-majelis nalika prototyping utawa produksi CNC wis rampung.

Luwih saka 10 taun pengalaman ngrancang lan ngasilake kabeh jinis bagean mesin presisi.
Bagian Metal Machining Precision CNC kanggo pelanggan ing jaban rangkah lan domestik.
Khusus kanggo produk manufaktur lan komponen kanthi toleransi sing ketat lan bentuk rumit.

Casting wesi besi Ductile OEM, casting casting busa, Moulding Vacum lan sapanunggalane, kerajinan cetakan bakal dipilih miturut panjaluk toleransi lan jumlah permintaan sing nyata. Umume casting produksi sing diproduksi digunakake kanggo katup, hidran, pompa, truk, sepur lan kreta lan sapanunggalane.

2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita