Tabung Mulus Baja tahan karat

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Jinis: Mulus

Sertifikasi: CE

Aplikasi: Pipa Struktur, Pipa Pupuk Kimia, Pipa Gas, Pipa Hidrolik

Bentuk Bagean: Alun-alun

Perawatan lumahing: Polesan

Panggunaan: Pengangkutan Pipa, Tujuan Khusus, Pengeboran Sumur Minyak & Gas, Industri Mesin, Industri Kimia, Penambangan

Teknik: Panas Digulung

Bahan: Baja tahan karat

Info Tambahan

Kemasan: paket standar ekspor

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Hebei, China

Katrangan Produk


Kita ahli ing produksi pipa / tabung seamless stainless steel.

Fitur:

1) Komoditas: Pipa / pipa stainless steel austenit sing mulus & dilas

2) Cara proses: Kadhemen digambar / kadhemen digulung

3) Rampung permukaan: Anneal / pickling / manual polesan / mekanik polesan

4) Materi: TP304, TP304H, TP304LN, TP304L, TP310 / S, TP316L, TP316H, TP316 / 316L, TP317L, TP321 / 321H, TP347, S31803

5) Standar: ASTM A312 / 213/269 DIN17457 EN10216

6) Ukuran:
A) NPS: 1/8 ″ nganti 10 ″
B) Jadwal: 5 / 5S, 10 / 10S, 20 / 20S, 40 / 40S, 80 / 80S, 120 / 120S, 160 / 160S, Acc. Menyang ANSI B36.19 / 36.10
C) OD: 6mm nganti 219mmD) WT: 0,5mm nganti 25

7) Dawa: Maks. 20meter

8) Kondisi pangiriman: Anil lan acar

9) Aplikasi: Kanggo transportasi cairan lan gas, struktur lan mesin

10) pengepakan: Kasus kayu sing bisa dibayari / kasus bingkai baja / kemasan sederhana


pipe

pipe

pipe


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita