Kuku Payung Kepala Payung

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Bahan: Baja Kekuwatan Tinggi

Jinis: Kepala Babak

Alur: Wangun Khusus

Sambungan: Bolt Hinged

Gaya Kepala: Babak

Standar: GB, DIN, ANSI

Kelas: 6.8

Info Tambahan

Kemasan: minangka sarat sampeyan

Produktivitas: 100 Ton / Wulan

Merek: Mingda

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Cina

Sertifikat: ISO9001

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk

Kuku atap galvanis, uga diarani minangka kuku jubah nduwe sirah sing rata lan payung kanthi proporsional kanthi gedhe lan poros cendhak, kadang nganggo mesin cuci karet, plastik utawa logam kanggo nyegah bocor banyu. Titik kuku intine cukup landhep kanggo nembus kayu tanpa ana kerusakan. Kangge, kuku atap nganggo elektro utawa dicelup galvanis - yaiku ditutupi seng supaya ora karat.

Kaya jenenge, kuku atap dirancang kanggo instalasi atap, kayata:

  • Kencengake aspal aspal, kertas sing dirasakake, papan insulasi utawa lembaran logam.
  • Pasang gendheng kanggo anti banyu.
  • Pasang ubin atap.
  • Tahan papan serat ing posisi.

Kuku atap apa sing bisa diwenehake?

Bahan atap sing beda-beda mbutuhake macem-macem jinis kuku atap. Perusahaan kita bisa nyedhiyakake paku atap kanthi shank ring, shal spiral lan shank Gamelan kaya sing ditampilake ing 

ring shank roofing nailsroofing nail with smooth shankscrew shank roofing nails

Kancing atap shank, kanthi endhas boarder tinimbang kuku standar, cocog kanggo nyepetake penyakit saraf dan atap aspal ing wilayah sing kondhisi kurang apik.

Kuku atap batang spiral yaiku corak kanggo nyekeli kayu lan palet ing posisi tanpa nggeser. Sanajan ing cuaca sing ora apik, pucuk kasebut nancep gendheng kanthi kuwat, mula ora prelu ngrawat atap maneh! Kanthi titik sing luwih landhep tinimbang kuku atap liyane, bahan iki gampang digawa menyang bahan atap tanpa pisah.

Kuku atap sing paling standar, murah lan paling wiyar yaiku paku atap gantung alus, sanajan ora duwe kekuwatan kanggo nyangga atap kaya wong liya. Yen sampeyan duwe anggaran sing sempit, pilihan iki minangka pilihan kompetitif.

Kabeh kuku atap digawe saka baja berkualitas tinggi kayata Q192, Q235 utawa bahan liyane kaya panjaluk sampeyan. Lapisan seng sing apik nggawe kuku anti-cuaca lan tahan korosi kanthi wektu layanan maneh. Kuku atap galvanis kalebu siji nganti enem inci. Nanging siji nganti rong inci minangka pilihan umum kanggo jinis instalasi atap.

galvanized roofing nail in bulk

roofing nail

screw shank roofing nails


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita