Babagan Kita

Hebei Mingda Perusahaan Dagang Internasional yaiku perusahaan dagang sing duwe spesialisasi ing bagean casting, pangapura lan mesin.

FUNGSI ING KOMPUTER

Kita duwe sesambungan bisnis jero karo pabrik ing kutha-kutha utama China, dadi kita cukup fleksibel lan yakin dadi jinis produk pemutus supaya bisa ketemu karo pelanggan babagan kesenian lan wektu pangiriman.

Hebei Mingda International Trading Company makarya minangka perusahaan khusus ing lapangan kabeh jinis pemuangan.

htr (1)

APA KANGGO BISA ING UNTUK

Produk-produk kita kalebu kabeh jinis casting mentah sing digawe saka wesi ductile, wesi abu-abu, tembaga, stainless steel lan aluminium, casting mesin lan bagean sing dipasang. Kanggo nggawe bagean kasebut miturut gambar pelanggan, kita duwe kerajinan produksi lan peralatan sing cocog, kayata pasir resin, cetakan pasir, kothak inti panas, lilin-lilin, ilang-bengi lan liya-liyane.

Khusus kanggo badan hydrant lan 'valves', kita wis nglumpukake pengalaman sing akeh kanggo produk kasebut ing produksi aktual 16 taun kepungkur, Saiki kita bangga karo produk kanthi permukaan sing apik lan materi sing apik. Apa wae, kita ngupayakake sing paling apik kanggo nyedhiyakake pemutus kualitas sing luwih apik kanggo pelanggan kanthi ningkatake kerajinan produksi lan kontrol kualitas luwih ati-ati.

KONTROL KELUARGA

Kajaba saka syarat panuku, kita uga duwe sistem jaminan kualitas sing ketat banget, Sing mesthekake panjaluk pembeli luwih penting lan bisa ditindakake kanthi tepat miturut Standar Kualitas Khusus. Iki ngirit akeh wektu lan dhuwit kanggo loro-lorone. Wiwit saiki, produk kita diakoni karo para pelanggan, Meantime kita entuk reputasi apik ing industri pemuangan lan mesin sing sapa wae saka pelanggan utawa mitra.

Saiki produk kita utamane ngekspor menyang Jerman, Swedia, UK, Denmark, Prancis, USA, Timur Tengah, lan sapiturute.

PRICE

Kita duwe pirang-pirang pilihan pabrik lan fasilitas kerja ing China, mbantu kita ngerti kerajinan produksi lan metrik sing cocog kanggo produk pelanggan sing cocog karo gambar sing diwenehake lan panjaluk kualitas. Dadi, iki bakal menehi luwih jelas yen para pelanggan mesthi nemokake produk sing paling apik kanthi rega saingan sing paling apik.

PANJANGGIHAN / MASA KANGGO

Wektu timbal normal 30 dina nanging ing kasus khusus panjaluk pembeli, Kita bisa nindakake luar biasa ing 20 dina uga mung kanggo nylametake pembeli sing rego saka beban biaya barang udhara ekstra.

Nggoleki Terusake Kanggo Nampa Balesan Paling Apik Sampeyan Paling Apik!

htr (2)