Slip On Flange

  • Carbon steel flange

    Flange baja karbon

    presentasi produk :

    Flange uga diarani flange utawa flange. Bagean sing nggandhengake pipa menyang pipa, disambungake menyang ujung pipa. Ana bolongan ing flange lan bolt kencengake loro flensa kasebut. Gasket ing antarane flensa. Flange minangka jinis disk, ing teknik pipa sing paling umum, flensa digunakake kanthi pasangan. Ing teknik pipa, flensa biasane digunakake kanggo sambungan pipa. Pasang siji flange ing saben ujung pipa kasebut. Pipa tekanan rendah bisa disambungake karo flange kawat. Flange las digunakake kanggo tekanan luwih saka 4kg. Lebokake gasket ing antarane rong flensa banjur gulung mudhun.
    Flensa tekanan sing beda duwe kekandelan sing beda lan nggunakake macem-macem baut.
    Pompa lan katup, yen disambungake karo pipa, bagean peralatan kasebut uga digawe dadi bentuk flange sing cocog, uga dikenal minangka sambungan flange.
    Umume ing rong pesawat ing pinggiran panggunaan baut lan bagean sambungan tertutup, umume diarani "flange", kayata sambungan pipa ventilasi, bagean kaya iki bisa diarani "flange part".
    Flange Utas minangka jenis flange. Struktur sambungan flange utas yaiku assemble, sing kasusun saka sepasang flensa, sawetara bolt, kacang lan gasket.
    Pambuka Produk:
    1/2 "- 30" flange utas
    Standar Cina:
    HG5051 ~ 5028-58, HG20592 ~ 20605-97, 20615 ~ 20326-97
    HGJ44 ~ 68-91, SH3406-92, SH3406-96
    Shj406-89, SHT501-97, SYJS3-1-1 ~ 5
    JB81 ~ 86-59, JB / T81 ~ 86-94, JB577-64
    Jb577-79, JB585-64, JB585-79
    JB1157 ~ 1164-82, JB2208-80, JB4700 ~ 4707-92
    Jb4721-92, DG0500 ~ 0528, 0612 ~ 0616
    GD0500 ~ 0528, GB9112 ~ 9125-88, GB / T13402-92
  • Cast copper flange

    Cast flange tembaga

    presentasi produk :

    Flange uga diarani flange utawa flange. Bagean sing nggandhengake pipa menyang pipa, disambungake menyang ujung pipa. Ana bolongan ing flange lan bolt kencengake loro flensa kasebut. Gasket ing antarane flensa. Flange minangka jinis disk, ing teknik pipa sing paling umum, flensa digunakake kanthi pasangan. Ing teknik pipa, flensa biasane digunakake kanggo sambungan pipa. Pasang siji flange ing saben ujung pipa kasebut. Pipa tekanan rendah bisa disambungake karo flange kawat. Flange las digunakake kanggo tekanan luwih saka 4kg. Lebokake gasket ing antarane rong flensa banjur gulung mudhun.
    Flensa tekanan sing beda duwe kekandelan sing beda lan nggunakake macem-macem baut.
    Pompa lan katup, yen disambungake karo pipa, bagean peralatan kasebut uga digawe dadi bentuk flange sing cocog, uga dikenal minangka sambungan flange.
    Umume ing rong pesawat ing pinggiran panggunaan baut lan bagean sambungan tertutup, umume diarani "flange", kayata sambungan pipa ventilasi, bagean kaya iki bisa diarani "flange part".
    Flange Utas minangka jenis flange. Struktur sambungan flange utas yaiku assemble, sing kasusun saka sepasang flensa, sawetara bolt, kacang lan gasket.
    Pambuka Produk:
    1/2 "- 30" flange utas
    Standar Cina:
    HG5051 ~ 5028-58, HG20592 ~ 20605-97, 20615 ~ 20326-97
    HGJ44 ~ 68-91, SH3406-92, SH3406-96
    Shj406-89, SHT501-97, SYJS3-1-1 ~ 5
    JB81 ~ 86-59, JB / T81 ~ 86-94, JB577-64
    Jb577-79, JB585-64, JB585-79
    JB1157 ~ 1164-82, JB2208-80, JB4700 ~ 4707-92
    Jb4721-92, DG0500 ~ 0528, 0612 ~ 0616
    GD0500 ~ 0528, GB9112 ~ 9125-88, GB / T13402-92
  • Stainless Steel Threaded Forged Flange

    Flange Forged Utas Baja Tahan Karat

    Standar Info Dasar: DIN, GB, JIS, ANSI, GOST Tipe: Bahan Flange Las: Struktur Baja Tahan Karat: Sambungan lateral: Permukaan Penyegelan Las: Cara Pabrik RF: Ukuran Penempaan: Saben Gambar Kemasan Info Tambahan: paket ekspor standar Produktivitas: 100 Merek Ton / Wulan: Transportasi Mingda: Samudra, Lahan, Udara Asal: Sertifikat China: Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin ...
  • Stainless Steel Forged Threaded Flange

    Flange Utas Ditempa Baja Tahan Karat

    Ukuran Info Dhasar: Saben Nggambar Info Tambahan Kemasan: paket ekspor standar Produktivitas: 100 Ton / Wulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, Udara Asal-Usul: Sertifikat China: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Deskripsi Produk Flensa bebenang padha karo slip- ing flensa pipa kajaba bolongan flange pipa utas duwe utas meruncing. Flensa pipa sing dienggo digunakake nganggo pipa sing duwe utas eksternal. Keuntungan saka ...
  • ANSI/ASME B16.5 Slip On Pipe Flange

    ANSI / ASME B16.5 Slip On Flipe Pipe

    Standar Info Dasar: DIN, Tipe ANSI: Bahan Flange Las: Struktur Baja Tahan Karat: Sambungan lateral: Pengelasan Sealing: Cara Pembuatan RF: Ukuran Penempaan: 1/2 Inci - 60 Inci Kemasan Info Tambahan: paket ekspor standar Produktivitas: 100 Ton / Wulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, Udara Asal: Sertifikat China: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Deskripsi Produk ...