Casting Stainless Steel

  • Stainless Steel pipe fittings

    Fittings pipa stainless steel

    Steel Stainless Steel OEM, kerajinan produksi lilin sing ilang, pilihan mesin bakal miturut panjaluk toleransi lan jumlah permintaan sing nyata. Umume casting produksi sing diproduksi digunakake kanggo katup, hidran, pompa, truk, sepur lan kreta lan sapanunggalane.

    Teknik pabrikan: Casting Precision Wax Lost

    Materi: SS316, SS304, 1.4310

    Bobot produk: 0,2Kg-200Kg
  • Custom stainless steel pipe fittings

    Fittings pipa stainless steel khusus

    Steel Stainless Steel OEM, kerajinan produksi lilin sing ilang, pilihan mesin bakal miturut panjaluk toleransi lan jumlah permintaan sing nyata. Umume casting produksi sing diproduksi digunakake kanggo katup, hidran, pompa, truk, sepur lan kreta lan sapanunggalane.

    Teknik pabrikan: Casting Precision Wax Lost

    Materi: SS316, SS304, 1.4310

    Bobot produk: 0,2Kg-200Kg
  • Customize Stainless Steel CNC Machining Part

    Ngatur Bagian Mesin CNC Stainless Steel

    Steel Stainless Steel OEM, kerajinan produksi lilin sing ilang, pilihan mesin bakal miturut panjaluk toleransi lan jumlah permintaan sing nyata. Umume casting produksi sing diproduksi digunakake kanggo katup, hidran, pompa, truk, sepur lan kreta lan sapanunggalane.

    Teknik pabrikan: Casting Precision Wax Lost

    Materi: SS316, SS304, 1.4310

    Bobot produk: 0,2Kg-200Kg
  • Stainless steel bonnet root

    ROOT bonet stainless steel

    Steel Stainless Steel OEM, kerajinan produksi lilin sing ilang, pilihan mesin bakal miturut panjaluk toleransi lan jumlah permintaan sing nyata. Umume casting produksi sing diproduksi digunakake kanggo katup, hidran, pompa, truk, sepur lan kreta lan sapanunggalane.

    Teknik pabrikan: Casting Precision Wax Lost

    Materi: SS316, SS304, 1.4310

    Bobot produk: 0,2Kg-200Kg
  • Custom stainless steel precision casting products

    Produk casting presisi stainless steel khusus

    Steel Stainless Steel OEM, kerajinan produksi lilin sing ilang, pilihan mesin bakal miturut panjaluk toleransi lan jumlah permintaan sing nyata. Umume casting produksi sing diproduksi digunakake kanggo katup, hidran, pompa, truk, sepur lan kreta lan sapanunggalane.

    Teknik pabrikan: Casting Precision Wax Lost

    Materi: SS316, SS304, 1.4310

    Bobot produk: 0,2Kg-200Kg
  • Custom-made stainless steel precision casting products

    Produk casting presisi stainless steel sing digawe khusus

    Steel Stainless Steel OEM, kerajinan produksi lilin sing ilang, pilihan mesin bakal miturut panjaluk toleransi lan jumlah permintaan sing nyata. Umume casting produksi sing diproduksi digunakake kanggo katup, hidran, pompa, truk, sepur lan kreta lan sapanunggalane.

    Teknik pabrikan: Casting Precision Wax Lost

    Materi: SS316, SS304, 1.4310

    Bobot produk: 0,2Kg-200Kg
  • Investment Casting Manifold and Cap Parts

    Manifold lan Casting Casting Investasi

    Metode Casting Info Dhasar: Proses Casting Gravitasi Termal: Teknik Cetakan Lilin Lilin sing Ilang: Aplikasi Pengecoran Tekanan: Bagian Mesin Mesin Bahan: Persiyapan Permukaan Baja Stainless: Polishing Lumahing Permukaan: Toleransi Mesin Ra6.3: +/- 0.01mm Standar: Sertifikasi AISI: SGS , ISO 9001: 2008 Kemasan Info Tambahan: paket ekspor standar Produktivitas: 100 Ton / Wulan Transportasi: Samudra, Lahan, Papan Udara ing ...
  • OEM Service Stainless Steel Precision Casting

    Casting Precision Stainless Steel Layanan OEM

    Model Info Dasar Ora.: MD-0001 Metode Casting: Proses Casting Gravitasi Termal: Teknik Moulding Investasi: Aplikasi Casting Tekanan: Bahan Bagian Mesin: Kekasaran Permukaan Baja Stainless: Ra3.2 Toleransi Mesin: +/- 0.01mm Standar: Sertifikasi AISI : SGS, ISO 9001: 2008 Ukuran: Saben Gambar Info Tambahan Kemasan: paket ekspor standar Transportasi: Samudra, Pelabuhan Udara: Tianjin Product Desc ...
  • OEM Service Stainless Steel Lost Wax Casting

    Layanan OEM Casting Lilin Kalah Baja

    Metode Casting Info Dhasar: Proses Casting Gravitasi Termal: Teknik Cetakan Lilin Lilin sing Ilang: Aplikasi Pengecoran Tekanan: Bagian Mesin Mesin Bahan: Persiyapan Permukaan Baja tahan karat: Keseimbangan Permukaan Polesan: Toleransi Mesin Ra6.3: +/- 0.01mm Standar: Sertifikasi AISI: SGS , ISO 9001: 2008 Ukuran: Saben Gambar Tambahan Kemasan Info: paket ekspor standar Produktivitas: 100 Ton / Wulan Merek: Mingda T ...