Fitting Groove Iron Ductile

  • Ductile Iron Grooved Fittings Rigid Coupling

    Ductile Iron Groove Fitting Gandheng Kaku

    Bahan Info Dasar: Sambungan Besi: Pengelasan Kemasan Info Tambahan: paket standar ekspor Produktivitas: 1000 pcs / hari Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, Papan Asal-Usul Udara: Hebei, Sertifikat China: ISO9001; Pelabuhan 2008: Deskripsi Produk Tianjin, perusahaan kami fokus ing produksi fittings alur lan kopling. Kita ngimpor tungku introduksi frekuensi konversi Grup Indukater Amerika, Denmark DISA lini produksi otomatis, Jerman EIRICH pou otomatis ...
  • Ductile Iron Grooved Fittings Flexible Coupling

    Fitting Groove Iron Ductile Coupling Fleksibel

    Bahan Info Dasar: Sambungan Besi: Pengelasan Kemasan Info Tambahan: paket standar ekspor Produktivitas: 1000 pcs / hari Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, Papan Asal-Usul Udara: Hebei, Sertifikat China: ISO9001; Pelabuhan 2008: Deskripsi Produk Tianjin lan perlengkapan nyedhiyakake sambungan pipa sing kaku utawa fleksibel kanggo sistem perlindungan geni kanthi segel sing bisa dipercaya liwat sawetara kahanan tekanan internal. Kita uga nawakake Produk Pola Singkat liwat 8̸ ...
  • Ductile Iron Grooved Reducing Tee

    Wesi Saluran Alur Ngurangi Tee

    Materi Info Dasar: Sambungan Besi: Pengelasan Kemasan Info Tambahan: paket standar ekspor Produktivitas: 1000 pcs / hari Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, Papan Asal-Usul Udara: Hebei, Sertifikat China: ISO9001; Pelabuhan 2008: Deskripsi Produk Tianjin We have CE Sertifikasi / ISO9001 / FM lan UL kalebu luwih saka 2000 barang lan kita ndhaptar 1000 item liyane ing 2016 lan jumlahe bakal nganti 3000 barang ing taun iki. perusahaan kita fokus ing produksi fittings alur lan ...
  • FM/UL Approved Ductile Iron Grooved Fitting Reducing Cross

    Saluran Nyuda Flu Salur disetujui FM / UL

    Materi Info Dasar: Sambungan Besi: Pengelasan Kemasan Info Tambahan: paket standar ekspor Produktivitas: 1000 pcs / hari Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, Papan Asal Usul: Hebei, Sertifikat China: ISO9001; Pelabuhan 2008: Deskripsi Produk Tianjin Minangka salah sawijining perlengkapan sing paling populer ing sistem pemadam kebakaran, kelengkapan pipa alur digunakake kanthi akeh kanggo adu geni, AC, pasokan banyu, limbah, semen, minyak & gas ...