Flange Gulu Las

  • Weld Neck Stainless Steel Flange

    Flange Baja Tahan Gulu Las

    presentasi produk :

    Flange uga diarani flange utawa flange. Bagean sing nggandhengake pipa menyang pipa, disambungake menyang ujung pipa. Ana bolongan ing flange lan bolt kencengake loro flensa kasebut. Gasket ing antarane flensa. Flange minangka jinis disk, ing teknik pipa sing paling umum, flensa digunakake kanthi pasangan. Ing teknik pipa, flensa biasane digunakake kanggo sambungan pipa. Pasang siji flange ing saben ujung pipa kasebut. Pipa tekanan rendah bisa disambungake karo flange kawat. Flange las digunakake kanggo tekanan luwih saka 4kg. Lebokake gasket ing antarane rong flensa banjur gulung mudhun.
    Flensa tekanan sing beda duwe kekandelan sing beda lan nggunakake macem-macem baut.
    Pompa lan katup, yen disambungake karo pipa, bagean peralatan kasebut uga digawe dadi bentuk flange sing cocog, uga dikenal minangka sambungan flange.
    Umume ing rong pesawat ing pinggiran panggunaan baut lan bagean sambungan tertutup, umume diarani "flange", kayata sambungan pipa ventilasi, bagean kaya iki bisa diarani "flange part".
    Flange Utas minangka jenis flange. Struktur sambungan flange utas yaiku assemble, sing kasusun saka sepasang flensa, sawetara bolt, kacang lan gasket.
    Pambuka Produk:
    1/2 "- 30" flange utas
    Standar Cina:
    HG5051 ~ 5028-58, HG20592 ~ 20605-97, 20615 ~ 20326-97
    HGJ44 ~ 68-91, SH3406-92, SH3406-96
    Shj406-89, SHT501-97, SYJS3-1-1 ~ 5
    JB81 ~ 86-59, JB / T81 ~ 86-94, JB577-64
    Jb577-79, JB585-64, JB585-79
    JB1157 ~ 1164-82, JB2208-80, JB4700 ~ 4707-92
    Jb4721-92, DG0500 ~ 0528, 0612 ~ 0616
    GD0500 ~ 0528, GB9112 ~ 9125-88, GB / T13402-92
  • Steel pipi flange

    Flange pipi baja

    presentasi produk :

    Flange uga diarani flange utawa flange. Bagean sing nggandhengake pipa menyang pipa, disambungake menyang ujung pipa. Ana bolongan ing flange lan bolt kencengake loro flensa kasebut. Gasket ing antarane flensa. Flange minangka jinis disk, ing teknik pipa sing paling umum, flensa digunakake kanthi pasangan. Ing teknik pipa, flensa biasane digunakake kanggo sambungan pipa. Pasang siji flange ing saben ujung pipa kasebut. Pipa tekanan rendah bisa disambungake karo flange kawat. Flange las digunakake kanggo tekanan luwih saka 4kg. Lebokake gasket ing antarane rong flensa banjur gulung mudhun.
    Flensa tekanan sing beda duwe kekandelan sing beda lan nggunakake macem-macem baut.
    Pompa lan katup, yen disambungake karo pipa, bagean peralatan kasebut uga digawe dadi bentuk flange sing cocog, uga dikenal minangka sambungan flange.
    Umume ing rong pesawat ing pinggiran panggunaan baut lan bagean sambungan tertutup, umume diarani "flange", kayata sambungan pipa ventilasi, bagean kaya iki bisa diarani "flange part".
    Flange Utas minangka jenis flange. Struktur sambungan flange utas yaiku assemble, sing kasusun saka sepasang flensa, sawetara bolt, kacang lan gasket.
    Pambuka Produk:
    1/2 "- 30" flange utas
    Standar Cina:
    HG5051 ~ 5028-58, HG20592 ~ 20605-97, 20615 ~ 20326-97
    HGJ44 ~ 68-91, SH3406-92, SH3406-96
    Shj406-89, SHT501-97, SYJS3-1-1 ~ 5
    JB81 ~ 86-59, JB / T81 ~ 86-94, JB577-64
    Jb577-79, JB585-64, JB585-79
    JB1157 ~ 1164-82, JB2208-80, JB4700 ~ 4707-92
    Jb4721-92, DG0500 ~ 0528, 0612 ~ 0616
    GD0500 ~ 0528, GB9112 ~ 9125-88, GB / T13402-92
  • Stainless Steel Forged Flanges

    Flensa Plancongan Baja tahan karat

    Standar Info Dasar: DIN, GB, JIS, ANSI, GOST Tipe: Bahan Flange Las: Struktur Baja tahan karat: Sambungan lateral: Permukaan Penyegelan Las: Cara Pabrik RF: Ukuran Penempaan: Saben Gambar Tambahan, Kemasan Info: paket ekspor standar Produktivitas: 100 Merek Ton / Wulan: Transportasi Mingda: Samudra, Lahan, Udara Asal: Sertifikat China: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Deskripsi Produk Pi ...
  • ASME B16.5 Stainless Steel Forged Flange

    Flange Forged ASME B16.5 Stainless Steel

    Standar Info Dasar: DIN, GB, JIS, ANSI Tipe: Bahan Flange Las: Struktur Baja Tahan Karat: Sambungan lateral: Permukaan Penyegelan Klem: Cara Pembuatan RF: Penempaan Info Tambahan: Paket ekspor standar Produktivitas: Merek 10 Ton / Wulan: Mingda Transportasi : Samodra, Lahan, Udara Asal Usul: Sertifikat China: Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin Flange minangka joini paling kaping pindho digunakake ...
  • 150LB Stainless Steel Threaded Pipe Flange

    Flange Pipa Threaded Pipa Baja tahan karat 150LB

    Standar Info Dasar: DIN, GB, JIS, ANSI Tipe: Bahan Flange Las: Struktur Baja Tahan Karat: Sambungan lateral: Permukaan Penyegelan Klem: Cara Pembuatan RF: Penempaan Info Tambahan: Paket ekspor standar Produktivitas: Merek 10 Ton / Wulan: Mingda Transportasi : Samodra, Lahan, Udara Asal Usul: Sertifikat China: Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin Flanges Benang uga dikenal ...
  • Stainless Steel Long Weld Neck Flange

    Flange Gulu Las Waja Panjang

    Standar Info Dasar: DIN, GB, JIS, ANSI, GOST Tipe: Bahan Flange Las: Struktur Baja Tahan Karat: Sambungan lateral: Permukaan Penyegelan Las: Cara Pabrik RF: Penempaan Info Tambahan: paket ekspor standar Transportasi: Samudra, Darat, Pelabuhan Udara : Tianjin Deskripsi Produk Flensa gulu las biasane diarani flange hub tinggi. Iki dirancang kanggo ngirim tekanan menyang pipa, mula reduci ...
  • ASME B16.5/B16.47 Stainless Steel Weld Neck Flange

    ASME B16.5 / B16.47 Flange Gelas Las Baja

    Standar Info Dasar: DIN, Tipe ANSI: Bahan Flange Las: Struktur Baja Tahan Karat: Sambungan lateral: Pengelasan Sealing: Cara Pembuatan RF: Ukuran Penempaan: 1/2 Inci - 60 Inci Kemasan Info Tambahan: paket ekspor standar Produktivitas: 100 Ton / Wulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, Udara Asal: Sertifikat China: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Keterangan Produk Weld Ne ...
  • ANSI/ASMI B16.5 Long Weld Neck Flange

    Flange Gulu Las ANSI / ASMI B16.5 Panjang

    Standar Info Dasar: DIN, Tipe ANSI: Bahan Flange Las: Struktur Baja Tahan Karat: Sambungan lateral: Pengelasan Sealing: Cara Pembuatan RF: Ukuran Penempaan: 1/2 Inci - 60 Inci Kemasan Info Tambahan: paket ekspor standar Produktivitas: 100 Ton / Wulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, Udara Asal: Sertifikat China: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Deskripsi Produk Mingd ...
  • ANSI/ASME B16.5 Stainless Steel Threaded Flange

    Flange Utas ANSI / ASME B16.5

    Standar Info Dasar: DIN, Tipe ANSI: Bahan Flange Las: Struktur Baja Tahan Karat: Sambungan lateral: Pengelasan Sealing: Cara Pembuatan RF: Ukuran Penempaan: 1/2 Inci - 60 Inci Kemasan Info Tambahan: paket ekspor standar Produktivitas: 100 Ton / Wulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, Udara Asal: Sertifikat China: Pelabuhan ISO9001: Tianjin Deskripsi Produk Threade ...