Kuku Beton

  • Smooth Shank Galvanized Steel Concrete Nail

    Kuku Beton Galvanis Baja Gamelan

    Materi Info Dasar: Tipe Baja Kekuwatan Tinggi: Sambungan Kepala Babak: Bolt Standar Standar: GB, DIN, ANSI Kelas: 6.8 Paket Info Tambahan: paket ekspor standar Produktivitas: 100 Ton / Wulan Merek: Mingda Transportasi: Samudra, Lahan, Papan Udara Asal: Sertifikat China: Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin Kuku beton lan sekrup minangka jinis pengikat sing paling populer sing digunakake kanggo ngamanake obyek kanggo konkret ...
  • Galvanized Steel Concrete Nail

    Kuku Beton Baja Galvanis

    Materi Info Dasar: Tipe Baja Kekuwatan Tinggi: Sambungan Kepala Babak: Bolt Standar Standar: GB, DIN, ANSI Kelas: 6.8 Paket Info Tambahan: paket ekspor standar Produktivitas: 100 Ton / Wulan Transportasi: Samudra, Darat, Pelabuhan Udara: Tianjin Deskripsi Produk Kita bisa ngasilake macem-macem jinis kuku, kalebu KUNCING KOMEN, Sekrup Tembok Garing, KUNCI KECE KANDUNG, KUNCUR PAKET, KUNCING KUNCI KAPAN UMBRELLA, PAK KUNCI, KAYU KAYU ...