Saluran saluran beton polimer

  • Heavy Duty Polymer Concrete Channel Drain

    Saluran beton konkrit abot tugas

    Materi Informasi Dasar: Aplikasi Plastik: Perawatan lumahing Basin: Jenis Strainer Polished Sink: Jenis Angkat: Sink Strainer Info Tambahan Pembungkusan: Paket ekspor Produktivitas standar: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudra, Tanah, Udhara saka Asal: Asil China : Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin Saluran saluran iki minangka cara sing gampang lan efektif kanggo mbusak banyu sing ora dikarepake ...
  • Polypropylene Drainage Channel with Galvanized Steel Grate

    Saluran saluran polipropilena kanthi Gred baja Galvanis

    Materi Informasi Dasar: Aplikasi Plastik: Perawatan lumahing Basin: Jenis Strainer Polished Sink: Jenis Angkat: Sink Strainer Info Tambahan Pembungkusan: Paket ekspor Produktivitas standar: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudra, Tanah, Udhara saka Asal: Asil China : Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin Iki parutan slot pave sing sempit, lan fungsional banget kanggo proyek sing ...
  • Polypropylene Drainage Channel with Polypropylene Grate

    Saluran saluran polipropilena kanthi Grat Polipropilena

    Materi Informasi Dasar: Aplikasi Plastik: Perawatan lumahing Basin: Jenis Strainer Polished Sink: Jenis Angkat: Sink Strainer Info Tambahan Pembungkusan: Paket ekspor Produktivitas standar: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudra, Tanah, Udhara saka Asal: Asil China : Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin Iki parut slot pave sing sempit, lan fungsional banget kanggo proyek sing mbutuhake ...
  • U-Shape Stamping Grating Cover Drainage Channel

    Saluran U-Shape Stamping Saluran Saluran Saluran

    Materi Informasi Dasar: Aplikasi Plastik: Perawatan lumahing Basin: Jenis Strainer Polished Sink: Jenis Angkat: Sink Strainer Info Tambahan Pembungkusan: Paket ekspor Produktivitas standar: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudra, Tanah, Udhara saka Asal: Asil China : Pelabuhan ISO9001: Desain Produk Tianjin Saliran saluran minangka wilayah sing mesthi kita takon, saéngga ngupayakake lan nuntun kita nuntun ...
  • Middle Slot Linear U Type Drainage Channel

    Channel Line Line U U Jenis saluran saluran

    Materi Informasi Dasar: Aplikasi Plastik: Perawatan lumahing Basin: Jenis Strainer Polished Sink: Jenis Angkat: Sink Strainer Info Tambahan Pembungkusan: Paket ekspor Produktivitas standar: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudra, Tanah, Udhara saka Asal: Asil China : Pelabuhan ISO9001: Desain Produk Tianjin Saluran saluran banyu jenis U bisa diatasi nganggo wesi ductile, stainless steel, baja tergalvani lan ...
  • polyester concrete drainage channel

    Saluran saluran saluran beton poliester

    Materi Informasi Dasar: Aplikasi Plastik: Perawatan lumahing Basin: Jenis Strainer Polished Sink: Jenis Angkat: Sink Strainer Info Tambahan Pembungkusan: Paket ekspor Produktivitas standar: 100 Ton / Bulan Brand: Mingda Transportasi: Samudra, Tanah, Udhara saka Asal: Asil China : Pelabuhan ISO9001: Desain Produk Tianjin Saluran ing konkrit poliester sing diwenehake nganggo pigura protèktif lan paraga wesi duktile dikunci nganggo ...
  • 200mm Opening Polymer Concrete Channel

    Saluran Konkrit Polimer 200mm

    Pembaruan Info Tambahan: Paket ekspor standar Produktivitas: 100 Jaringan Ton / Wulan: Pengangkutan Mingda: Samudera, Tanah, Udhara saka Asal: China Certificate: ISO9001 Port: Tianjin Product Penerangan Mingda Industries PC Range nggunakake polimer kanggo nambah simen minangka bahan binder, iki nggawe produk tahan lama sing tahan banget kanggo macem-macem bahan kimia lan duwe kebolehtelapan banget, saéngga bisa kanggo komersial ...
  • Drainage System Polymer Concrete Pits

    Piramik Konkrit Politase Sistem

    Pembaruan Info Tambahan: Paket ekspor standar Produktivitas: 100 Jaringan Ton / Wulan: Pengangkutan Mingda: Samudera, Tanah, Udhara saka Asal: China Certificate: ISO9001 Port: Tianjin Product Penerangan Mingda Industries PC Range nggunakake polimer kanggo nambah simen minangka bahan binder, iki nggawe produk tahan lama sing tahan banget kanggo macem-macem bahan kimia lan duwe kebolehtelapan banget, saéngga bisa kanggo komersial ...