Forging Kadhemen Lan Forging Panas

  • Custom forged parts

    Bagean palsu Custom

    presentasi produk :

    Mesin tempa digunakake kanggo ngasilake deformasi plastik kanthi meksa kosong ing logam supaya bisa ditempa kanthi sifat mekanik, wujud lan ukuran tartamtu. Liwat pamrentahan pipa sing pas, pamisahan asli, porositas, porositas, slag lan pemadatan liyane lan ikatan ingot dadi luwih kompak, lan plastik lan sifat mekanik saka logam ditambah. Fitting pipa utamane kalebu flange penempaan, pipa nyuda pipa, pipa tee, lsp. Bahan utama fittings pipa palsu yaiku Q235, Q345, 16Mn , 20 #, 35 #, 45 #, 40Cr, 12Cr1MoV, 30CrMo, 15CrMo, 20G, lan sapiturute. Kanthi fittings forging sing cocog yaiku casting casting, sifat mekanik casting ing ngisor lempengan kanthi sifat mekanik material sing padha, casting fittings pipa logam sing lebur dadi tundhuk karo sarat cairan tartamtu lan diwutahake menyang cetakan, sawise adhem solidifikasi, para pria entuk wujud sing wis ditemtokake, ukuran lan kinerja bagean casting (utawa bl ank) proses. [1]
  • Forging steel pipe

    Pipa baja tempa


    presentasi produk :

    Mesin tempa digunakake kanggo ngasilake deformasi plastik kanthi meksa kosong ing logam supaya bisa ditempa kanthi sifat mekanik, wujud lan ukuran tartamtu. Liwat pamrentahan pipa sing pas, pamisahan asli, porositas, porositas, slag lan pemadatan liyane lan ikatan ingot dadi luwih kompak, lan plastik lan sifat mekanik saka logam ditambah. Fitting pipa utamane kalebu flange penempaan, pipa nyuda pipa, pipa tee, lsp. Bahan utama fittings pipa palsu yaiku Q235, Q345, 16Mn , 20 #, 35 #, 45 #, 40Cr, 12Cr1MoV, 30CrMo, 15CrMo, 20G, lan sapiturute. Kanthi fittings forging sing cocog yaiku casting casting, sifat mekanik casting ing ngisor lempengan kanthi sifat mekanik material sing padha, casting fittings pipa logam sing lebur dadi tundhuk karo sarat cairan tartamtu lan diwutahake menyang cetakan, sawise adhem solidifikasi, para pria entuk wujud sing wis ditemtokake, ukuran lan kinerja bagean casting (utawa bl ank) proses. [1]


  • Brass Electrical Parts & Components

    Komponen & Komponen Listrik Kuningan

    Obyek Pangolahan Info Dasar: Gaya Moulding Logam: Teknik Mendingan: Aplikasi Casting Tekanan: Mesin Bagian Otomatis: Bahan Mesin CNC: Perawatan Permukaan Kuningan: Toleransi Penempaan Polishing: +/- 0.1mm Standar: Sertifikasi ANSI: SGS, CE, ISO 9001: Ukuran 2008: Saben Ngemas Gambar Informasi Tambahan: paket ekspor standar Produktivitas: 100 Ton / Wulan Merek: Transportasi Mingda: Samudra, Lahan, Udara ...
  • OEM Custom Brass Lamp Parts

    Bagian Lampu Kuningan Khusus OEM

    Obyek Pangolahan Info Dasar: Gaya Moulding Logam: Teknik Mendingan: Aplikasi Casting Pressure: Mesin Bagian Mebel: Bahan Mesin CNC: Perawatan Permukaan Kuningan: Toleransi Penempaan Polesan: +/- 0.1mm Standar: Sertifikasi ANSI: SGS, ISO 9001: 2008 Ukuran : Minangka Saben Gambar Utawa Contoh Kemasan Info Tambahan: paket ekspor standar Produktivitas: 10 Ton / Wulan Merek: Mingda Transportasi: Ocea ...
  • General Die Forging Steel Ring

    Cincin Baja Forging Umum

    Obyek Pangolahan Info Dasar: Gaya Moulding Logam: Teknik Mendingan: Aplikasi Casting Tekanan: Mesin Bagian Mesin: Bahan Mesin CNC: Perawatan Permukaan SS: Toleransi Polishing Forging: +/- 0.1mm Standar: Sertifikasi ANSI: SGS, CE, ISO 9001: Ukuran 2008: Saben Ngemas Gambar Informasi Tambahan: paket ekspor standar Produktivitas: 100 Ton / Wulan Merek: Transportasi Mingda: Samudra, Lahan, A ...
  • Heavy Duty Forged Steel Shaft

    Poros Baja Ditempa Tugas Heavy

    Obyek Pangolahan Info Dasar: Gaya Moulding Logam: Teknik Mendingan: Aplikasi Casting Tekanan: Mesin Bagian Mesin: Bahan Mesin CNC: Perawatan Permukaan SS: Toleransi Polishing Forging: +/- 0.1mm Standar: Sertifikasi ANSI: SGS, CE, ISO 9001: Ukuran 2008: Saben Ngemas Gambar Informasi Tambahan: paket ekspor standar Produktivitas: 100 Ton / Wulan Merek: Transportasi Mingda: Samudra, Lahan, A ...
  • OEM Customized Stainless Steel Forging Ring

    Cincin Penempaan Baja Tahan Karat OEM

    Obyek Pangolahan Info Dasar: Gaya Moulding Logam: Teknik Mendingan: Aplikasi Casting Tekanan: Mesin Bagian Mesin: Bahan Mesin CNC: Perawatan Permukaan SS: Toleransi Polishing Forging: +/- 0.1mm Standar: Sertifikasi ANSI: SGS, CE, ISO 9001: Ukuran 2008: Saben Ngemas Gambar Informasi Tambahan: paket ekspor standar Produktivitas: 100 Ton / Wulan Merek: Transportasi Mingda: Samudra, Lahan, A ...
  • OEM Custom Brass Forged Part

    OEM Custom Brass Forged Part

    Obyek Pangolahan Info Dasar: Gaya Moulding Logam: Teknik Mendingan: Aplikasi Casting Tekanan: Mesin Bagian Mesin: Bahan Mesin CNC: Perawatan Permukaan SS: Toleransi Polishing Forging: +/- 0.1mm Standar: Sertifikasi ANSI: SGS, CE, ISO 9001: Ukuran 2008: Saben Ngemas Gambar Informasi Tambahan: paket ekspor standar Produktivitas: 100 Ton / Wulan Merek: Transportasi Mingda: Samudra, Lahan, A ...
  • Precision Heavy Steel Forging with Chrome Plated

    Forging Steel Heavy Precision Kanthi Plated Chrome

    Obyek Pangolahan Info Dhasar: Gaya Molding Metal: Teknik Mendingan: Aplikasi Casting Pressure: Mesin Bagian Otomatis: Bahan Mesin CNC: Toleransi Penempaan Baja: +/- 0.1mm Standar: Sertifikasi ANSI: SGS, ISO 9001: 2008 Ukuran: Saben Gambar Kemasan Info Tambahan: paket ekspor standar Produktivitas: Merek 100 Ton / Wulan: Transportasi Mingda: Samudra, Lahan, Udara Asal-Usul: China Certific ...