Cover Manhole Komposit / SMC

  • EN124 Polymer Resin Rain Grating

    Gredikan udan Polymer EN124

    Jinis Info Dhasar: Jenis Tlaga Kering Kering Clay: Sertifikasi inti inti Resin: SGS, CE, ISO 9001: 2008 Informasi Tambahan: Paket ekspor standar Produktivitas: 100 Jaringan Ton / Wulan: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Udhara Asal : China Certificate: Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin Panggangan digawe saka resin murni lan serat poli kanthi pigura baja ing jero.Untuk inovatif iki bisa nyedhiyakake kualitas ...
  • EN124 Composite Gratings for Roadway Use

    EN124 Gratno Campuran kanggo Panganggone Jalan Raya

    Sertifikasi Informasi dhasar: SGS, CE, ISO 9001: 2008 Info Tambahan: Paket ekspor standar: Produktivitas standar 100: Brand Ton / Bulan: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Lokasi Udara: Asil China: ISO9001 Pelabuhan: Tianjin Deskripsi Produk FRP grating minangka salah sawijining jinis bahan gabungan anyar, digawe saka resin liyane sing dikuatake kanthi fiberglass, dening teknologi cetak.Ia digunakake ing platform operasi, mriksa lan ...
  • En124 Polymer ResinTrench Drain Covers

    En124 Polymer ResinTrench Saluran Covers

    Sertifikasi Info dhasar: SGS, CE, ISO 9001: 2008 Tambahan Informasi: paket ekspor standar Produktivitas: 100 merek Ton / Wulan: Pengangkutan Mingda: Samudera, Tanah, Tempat Asal: China Certificate: ISO9001 Pelabuhan: Tianjin Product Product we specialise ing Pabrik macem-macem produk FRP lan produk akrilik, kayata gratings cetak, gratingsrètruded, undhak-undhakan tangga, tangga tangan, tangga, penutup saluran banyu, tukang gawe.
  • En124 Fiber Composite Gratings

    Serat Komponen En124 Gratings

    Sertifikasi Informasi Dhasar: SGS, CE, ISO 9001: 2008 Info Tambahan: Paket ekspor standar: Produktivitas standar: 100 Jaringan Ton / Wulan: Pengangkutan Mingda: Samudera, Tanah, Tempat Asli: China Certificate: ISO9001 Pelabuhan: Tianjin Product Desain FRP Kita gratings komposit siji potongan sing kasedhiya ing macem-macem ukuran lan spesifikasi. Dheweke uga bisa digawe saka panel khusus lan gampang dipasang uga. FR ...
  • 700*50mm Composite Round Manhole Cover

    Tutup Manhole Putaran Komposit 700mm 50mm

    Jinis Info Dhasar: Jenis Tlaga Kering Kering Clay: Sertifikasi inti inti Resin: SGS, CE, ISO 9001: 2008 Informasi Tambahan: Paket ekspor standar Produktivitas: 100 Jaringan Ton / Wulan: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Udhara Asal : China sertifikat: Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin Bahan utama yaiku salah sawijining jinis Fiberglass / Glass-serat Reinforced Polyester (FRP / GRP), kanthi bahan tambahan, kayata ...
  • 400*600*40mm Composite Black Manhole Cover

    Sarung Manhole Ireng Komplek 400 * 600 * 40mm

    Jinis Info Dhasar: Jenis Tlaga Kering Kering Clay: Sertifikasi inti inti Resin: SGS, CE, ISO 9001: 2008 Informasi Tambahan: Paket ekspor standar Produktivitas: 100 Jaringan Ton / Wulan: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Udhara Asal : China Certificate: Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin Kita produsen manhole plastik tenan, nggawe khusus kanggo produk manhole gabungan kanggo saiki.
  • BMC SMC Composite Manhole Cover and Frame

    Tutup Manis lan Bingkai Komposit BMC SMC

    Model Informasi Inti .: Mingda-0004 Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2008 Tipe Intine Pasir: Kertas Ekstra Resin Sand Info tambahan: Paket ekspor produktivitas: 100 merek / Bumi Wulan: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Udhara Asal : China Certificate: Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin Kita duwe pengalaman 16 taun babagan manufaktur manhole tutup lan ekspor, tutup manhole bisa disesuaikan miturut ...
  • Polymer Resin Square Manhole Cover

    Tutup Manhole Polymer Resin Square Manhole

    Jinis Info Dhasar: Jenis Tlaga Kering Kering Clay: Sertifikasi inti inti Resin: SGS, CE, ISO 9001: 2008 Informasi Tambahan: Paket ekspor standar Produktivitas: 100 Jaringan Ton / Wulan: Mingda Transportasi: Samudera, Tanah, Udhara Asal : China sertifikat: Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin Mingda nawakake garis utama Manholi Komposisi ing pasar kanggo digunakake ing operasi toko petrol lan komersial lan ...
  • B125 C250 D400 E600 F900 Composite Manhole Cover

    Panutup Manhole B125 C250 D400 E600 F900

    Jinis Info Dhasar: Jenis Tanduran Kering Kering Clay: Sertifikasi inti inti Resin: SGS, CE, ISO 9001: 2008 Informasi Tambahan: Paket ekspor standar Produktivitas: 100 Jaringan Ton / Wulan: Mingda Transportasi: Segara, Tanah, Udhara Asal : China Certificate: Pelabuhan ISO9001: Deskripsi Produk Tianjin Campuran gabungan saka campuran resin lan serat kaca sing padha karo fiberglass. Kanthi publikasi ...
12 Sabanjure> >> Halaman 1/2