Produk

  • Custom Rubber & Plastic Injection Molding

    Pengilangan Minyak Injeksi Karet & Plastik

    Cara Dhasar Campuran Informasi Dhasar: Lemah Permukaan Eksam Khusus: Ra3.2 Toleransi Machining: +/- 0,01mm Standard: Sertifikasi ASME: SGS, ISO 9001: 2008 Ukuran: Minangka Paket Informasi Tambahan Gambar: Paket ekspor standar Produktivitas: 100 Ton / Wulan Merek: Pengangkutan Mingda: Samudera, Tanah, Udhara saka Asal: China Certificate: ISO9001 Port: Tianjin Product Product Injection molding is the manufacturing proces ...
  • OEM Service Bronze and Brass Pipe Fitting

    OEM Service Bronze and Pipe Kuningan

    Info Dasar Jenis Pasang Terapirama: Jenis Coupling hos Coupling: Lengan Terbakar adaptor Length: 20m Tekanan Kerja: 1.6MPa Diameter: 80mm Lining: Kanthi Jenis Tenun Lining: Struktur Campuran Tenun Plain: Plancong Warna: Informasi Tambahan Kuning Pengangkutan: Samudera, Land, Deskripsi Produk Udara Kita bisa ngasilake bolts, ngawut-awut, kacang, rivet, kacang batang, poros (gandar, cengkorokan, garis gantung), ginger (pinion, roda) bantalan, kursi, spring, konektor, soket, bushing, nanah ...
  • Ductile Iron Grooved Fittings Rigid Coupling

    Gabungan Bunder Dosis Heure Dhewe?

    Materi Info Dasar: Sambungan Wesi: Welding Info Tambahan: Paket standar standar produktivitas: 1000pcs / dina Brand: Mingda Transportasi: Samudra, Tanah, Udhara Asal: Hebei, China Certificate: ISO9001; 2008 Pelabuhan: Tianjin Product Desain perusahaan kita fokus babagan ngasilake kelengkapan gandheng lan gandheng. Kita ngimpor Amerika Inductotherm Group frekuensi ngonversi tungku introduksi, Denmark produksi produksi otomatis otomatis, Jerman otomatis EIRICH ...
  • Ductile Iron Grooved Fittings Flexible Coupling

    Gabungan Bunder Dosis Heure Dering Fleksibel

    Materi Informasi Dasar: Sambungan Wesi: Pembungkus Informasi Tambahan Kimpalan: paket standar ekspor Produktivitas: 1000pcs / dina Brand: Mingda Transportasi: Samudra, Tanah, Udhara Asal: Hebei, China Sijil: ISO9001; 2008 Pelabuhan: Tianjin Product Katrangan kopling sing digandhengake lan kelengkapan nyedhiyakake sambungan pipa sing kaku utawa fleksibel kanggo sistem pangayoman geni kanthi segel sing bisa dipercaya kanthi sawetara kahanan tekanan internal.Kami uga nawakake Produk Pola Short liwat ...
  • Ductile Iron Grooved Reducing Tee

    Iron Dosih Nyuda Dhewe

    Materi Informasi Dasar: Sambungan Wesi: Pembungkus Informasi Tambahan Kimpalan: Paket standar standar produktivitas: 1000pcs / dina Brand: Mingda Transportasi: Samudra, Tanah, Udhara Asal: Hebei, China Certificate: ISO9001; 2008 Pelabuhan: Tianjin Product Product We have CE Sertifikasi / ISO9001 / FM lan UL kalebu luwih saka 2000 barang lan kita ngetrapake barang-barang liyane 1000 ing taun 2016 lan jumlah kasebut bakal nganti 3000 item taun iki. perusahaan kita fokus ing ngasilake peralatan lan alangan ...
  • FM/UL Approved Ductile Iron Grooved Fitting Reducing Cross

    FM / UL sing Dipunwujudake Wesi Salji Aliran Dhewe sing Disuntuk

    Materi Informasi Dasar: Sambungan Wesi: Pembungkus Informasi Tambahan Kimpalan: Paket standar standar produktivitas: 1000pcs / dina Brand: Mingda Transportasi: Samudra, Tanah, Udhara Asal: Hebei, China Certificate: ISO9001; 2008 Pelabuhan: Tianjin Product Product Minangka salah sawijining kelengkapan paling populer ing sistem gelut kobongan, kelengkapan pipa sing wis dienggo digunakake kanthi cara kanggo ngobong geni, penghawa dingin, pasokan banyu, limbah, semen, minyak lan gas ...
  • Seamless Stainless Steel Sqare Pipe

    Pipa Sqare Stainless Steel Rapi

    Jinis Info Dasar: Sertifikasi lancar: Aplikasi CE: Paip Struktur, Pipa Bahan Kimia, Pipa Gas, Bagean Pipa Hidraulik: Perawatan Permukaan: Digunakake Polesan: Pengangkutan Pipa, Tujuan Khusus, Pengeboran Sinem Minyak & Gas, Industri Mesin, Industri Kimia, Teknik Pertambangan : Bahan Gulung Panas: Pembaruan Karet Tambahan Info Tambahan: Paket standar ekspor Pengangkutan: Samudera, Tanah, Papan Asal: Hebei, China Desain Produk Kita khusus ...
  • Stainless Steel Seamless Tube

    Tube Tiup lancar Stainless

    Jinis Info Dasar: Sertifikasi lancar: Aplikasi CE: Paip Struktur, Pipa Bahan Kimia, Pipa Gas, Bagean Pipa Hidraulik: Perawatan Permukaan: Digunakake Polesan: Pengangkutan Pipa, Tujuan Khusus, Pengeboran Sinem Minyak & Gas, Industri Mesin, Industri Kimia, Teknik Pertambangan : Bahan Gulung Panas: Pembaruan Karet Tambahan Info Tambahan: Paket standar ekspor Pengangkutan: Samudera, Tanah, Papan Asal: & ...
  • Seamless Stainless Steel Sanitary Tube

    Tube Saniter Stainless Steel Seamless

    Jinis Info Dasar: Sertifikasi lancar: Aplikasi CE: Paip Struktur, Pipa Bahan Kimia, Pipa Gas, Bagean Pipa Hidraulik: Perawatan Permukaan: Digunakake Polesan: Pengangkutan Pipa, Tujuan Khusus, Pengeboran Sinem Minyak & Gas, Industri Mesin, Industri Kimia, Teknik Pertambangan : Bahan Gulung Panas: Pembungkus Karat Tambahan Info Tambahan: Paket standar ekspor Pengangkutan: Samudera, Tanah, Papan Asal: Hebei, China Desain Produk Hebei Mingda ...