Warta

  •  EN124 cast iron gratings supplier 

     EN124 supplier gratings cast wesi 

    pabrik kita minangka Pabrik profesional lan ekspor saka pirang-pirang jinis wesi wesi sing luwih saka sepuluh taun.
    Waca liyane
  •  Machining Parts and Lathe Parts

     Bagéan Machining lan Parts Lathe

    Kita duwe sesambungan bisnis jero karo pabrik ing kutha-kutha utama China, saengga kita cukup fleksibel
    Waca liyane
  • Lost Wax Casting

    Kandhang Wax Ilang

    Cara pemutus lilin sing ilang (utawa mikro-fusion) yaiku teknik liya sing bisa digunakake kanggo nggawe model lilin sing disiapake, biasane nganggo casting tekanan, lan volatilisasi ing oven dadi ngasilake rongga sing banjur diisi logam. Langkah pertama nglibatake ngasilake ...
    Waca liyane