Grup Mingda

  • Guaranteed Quality
    Kualitas Dijamin
  • Reasonable Price
    Rega sing wajar
  • Dependable Service
    Layanan Diandelake

Perusahaan Perdagangan Internasional Hebei Mingda

Perusahaan Perdagangan Internasional Hebei Mingda minangka perusahaan dagang sing duwe spesialisasi casting, pemalsuan, lan komponen mesin.

Kita duwe interaksi bisnis sing jero karo pabrik ing kutha-kutha utama China, dadi kita fleksibel lan yakin bisa dadi produk casting supaya bisa ketemu karo para pelanggan babagan quanlity lan wektu pangiriman.

Perusahaan Perdagangan Internasional Hebei Mingda makarya minangka perusahaan khusus ing bidang kabeh casting.

Babagan Kita
md

Warta Paling Anyar

  • The global carbon steel flange market in 2020-outlook, according to the growth of industry leaders, driving forces, trends and future forecasts to 2026
    Laporan paling anyar sing dirilis dening Rreportspedia diarani "Pasar Karbon Baja Karbon Global", sing minangka tambahan anyar kanggo aset perusahaan. Panliten iki wis nganggep kunci ...
  • Foundry Association appoints Rich Mento and Russell Boast as co-chairs
    Rich Mento lan Russell Boast ditunjuk dadi ketua co-asosiasi American Foundry Association. Mento, sing sadurunge dadi wakil ketua asosiasi, bakal kerja bareng karo Boast, sing wis ...
  • By 2027, the auto parts forging market will cover major factors and competition prospects
    Laporan pasar penempaan suku cadang mobil dipérang dadi pirang-pirang bagean, njlentrehake pentinge survey statistik sajrone sepuluh taun sabanjure (2020-2027). Laporan iki dirancang kanggo memenuhi syarat ...

Hubungi Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Hubungi