Cast flange tembaga

Katrangan singkat:

presentasi produk :

Flange uga diarani flange utawa flange. Bagean sing nggandhengake pipa menyang pipa, disambungake menyang ujung pipa. Ana bolongan ing flange lan bolt kencengake loro flensa kasebut. Gasket ing antarane flensa. Flange minangka jinis disk, ing teknik pipa sing paling umum, flensa digunakake kanthi pasangan. Ing teknik pipa, flensa biasane digunakake kanggo sambungan pipa. Pasang siji flange ing saben ujung pipa kasebut. Pipa tekanan rendah bisa disambungake karo flange kawat. Flange las digunakake kanggo tekanan luwih saka 4kg. Lebokake gasket ing antarane rong flensa banjur gulung mudhun.
Flensa tekanan sing beda duwe kekandelan sing beda lan nggunakake macem-macem baut.
Pompa lan katup, yen disambungake karo pipa, bagean peralatan kasebut uga digawe dadi bentuk flange sing cocog, uga dikenal minangka sambungan flange.
Umume ing rong pesawat ing pinggiran panggunaan baut lan bagean sambungan tertutup, umume diarani "flange", kayata sambungan pipa ventilasi, bagean kaya iki bisa diarani "flange part".
Flange Utas minangka jenis flange. Struktur sambungan flange utas yaiku assemble, sing kasusun saka sepasang flensa, sawetara bolt, kacang lan gasket.
Pambuka Produk:
1/2 "- 30" flange utas
Standar Cina:
HG5051 ~ 5028-58, HG20592 ~ 20605-97, 20615 ~ 20326-97
HGJ44 ~ 68-91, SH3406-92, SH3406-96
Shj406-89, SHT501-97, SYJS3-1-1 ~ 5
JB81 ~ 86-59, JB / T81 ~ 86-94, JB577-64
Jb577-79, JB585-64, JB585-79
JB1157 ~ 1164-82, JB2208-80, JB4700 ~ 4707-92
Jb4721-92, DG0500 ~ 0528, 0612 ~ 0616
GD0500 ~ 0528, GB9112 ~ 9125-88, GB / T13402-92


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Mingda nawakake layanan ngowahi tliti saka mesin putar CNC paling anyar.
Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing layanan mesin presisi khusus, kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif.
Kita bisa nyedhiyakake bagean mesin presisi CNC, bagean ngowahi CNC, bagean panggilingan CNC, mecah permukaan, ukiran CNC lsp.
Bagian bisa diproduksi saka 1mm nganti 300mm ing aluminium, baja campuran, stainless steel, kuningan lan plastik (nilon, PMMA, teflon lsp).
Lan kita uga bisa nindakake proses pangolahan sekunder lan sub-majelis nalika prototyping utawa produksi CNC wis rampung.

Luwih saka 10 taun pengalaman ngrancang lan ngasilake kabeh jinis bagean mesin presisi.
Bagian Metal Machining Precision CNC kanggo pelanggan ing jaban rangkah lan domestik.
Khusus kanggo produk manufaktur lan komponen kanthi toleransi sing ketat lan bentuk rumit.

Casting wesi besi Ductile OEM, casting casting busa, Moulding Vacum lan sapanunggalane, kerajinan cetakan bakal dipilih miturut panjaluk toleransi lan jumlah permintaan sing nyata. Umume casting produksi sing diproduksi digunakake kanggo katup, hidran, pompa, truk, sepur lan kreta lan sapanunggalane.

 
presentasi produk :

Flange uga diarani flange utawa flange. Bagean sing nggandhengake pipa menyang pipa, disambungake menyang ujung pipa. Ana bolongan ing flange lan bolt kencengake loro flensa kasebut. Gasket ing antarane flensa. Flange minangka jinis disk, ing teknik pipa sing paling umum, flensa digunakake kanthi pasangan. Ing teknik pipa, flensa biasane digunakake kanggo sambungan pipa. Pasang siji flange ing saben ujung pipa kasebut. Pipa tekanan rendah bisa disambungake karo flange kawat. Flange las digunakake kanggo tekanan luwih saka 4kg. Lebokake gasket ing antarane rong flensa banjur gulung mudhun.
Flensa tekanan sing beda duwe kekandelan sing beda lan nggunakake macem-macem baut.
Pompa lan katup, yen disambungake karo pipa, bagean peralatan kasebut uga digawe dadi bentuk flange sing cocog, uga dikenal minangka sambungan flange.
Umume ing rong pesawat ing pinggiran panggunaan baut lan bagean sambungan tertutup, umume diarani "flange", kayata sambungan pipa ventilasi, bagean kaya iki bisa diarani "flange part".
Flange Utas minangka jenis flange. Struktur sambungan flange utas yaiku assemble, sing kasusun saka sepasang flensa, sawetara bolt, kacang lan gasket.
Pambuka Produk:
1/2 ″ –30 ″ flange Utas
Standar Cina:
HG5051 ~ 5028-58, HG20592 ~ 20605-97, 20615 ~ 20326-97
HGJ44 ~ 68-91, SH3406-92, SH3406-96
Shj406-89, SHT501-97, SYJS3-1-1 ~ 5
JB81 ~ 86-59, JB / T81 ~ 86-94, JB577-64
Jb577-79, JB585-64, JB585-79
JB1157 ~ 1164-82, JB2208-80, JB4700 ~ 4707-92
Jb4721-92, DG0500 ~ 0528, 0612 ~ 0616
GD0500 ~ 0528, GB9112 ~ 9125-88, GB / T13402-92

85bda1a4f69a780762d74fd608ef8bf

perusahaan perkenalan :

Perusahaan Perdagangan Internasional Hebei Mingda minangka perusahaan dagang sing duwe spesialisasi casting, pemalsuan, lan komponen mesin.
Produk kami kalebu kabeh jinis casting mentah sing digawe saka besi mulur, wesi abu-abu, kuningan, stainlesssteel lan aluminium,
casting mesin lan bagean palsu. Kanggo nggawe bagean kasebut miturut gambar para pelanggan,
kita duwe kerajinan produksi lan peralatan sing cocog, kayata pasir resin, cetakan pasir, kothak inti panas, lilin sing ilang, busa sing ilang lan liya-liyane.
Khusus kanggo awak hydrant lan awak katup, kita nglumpukake pengalaman sing akeh kanggo produk kasebut sajrone produksi aktual 16 taun,
Saiki kita bangga karo produk kanthi permukaan sing apik lan bahan highquality. Punapa mawon, kita wis nyoba kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas sing luwih apik
casting kanthi nambah kerajinan produksi lan kontrol kualitas sing luwih ati-ati.
Nggoleki Nampa Wangsulan sing Apik Apik tenan!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita