Gesper wesi cor

Katrangan singkat:

Besi cor minangka paduan sing umume kalebu wesi, karbon, lan silikon.
Ing wesi kasebut, isi karbon ngluwihi jumlah sing bisa ditahan ing larutan padhet austenit ing suhu eutektik.
Besi cor minangka paduan wesi-karbon kanthi isi karbon luwih saka 2.11% (umume 2,5 ~ 4%). Minangka campuran multi-unsur kanthi wesi, karbon lan silikon minangka unsur komponen utama lan ngemot luwih akeh mangan, belerang, fosfor lan kotoran liyane saka baja karbon. Kadhangkala kanggo nambah sifat mekanik saka besi cor utawa sifat-sifat fisik, kimia, nanging uga nambah unsur-unsur campuran, zat besi paduan.
Wiwit abad kaping enem SM, China wiwit nggunakake besi cor, tinimbang negara-negara Eropa udakara rong ewu taun sadurunge. Besi wesi isih dadi bahan penting ing produksi industri.
siji Miturut jinis karbon sing ana ing besi cor, wesi bisa dipérang dadi siji
1. Besi cor putih kajaba sawetara larut ing ferit, sisa karbon ing bentuk semen ana ing wesi cor, patahane putih putih, dadi diarani besi cor putih. Besi cor putih utamane digunakake minangka bahan baku kanggo nggawe waja lan kosong kanggo ngasilake wesi cor sing alus.
2. Karbon besi cor kabeh utawa umume grafit serpihan ana ing wesi cor, patahane abu-abu peteng, mula diarani besi cor abu-abu.
3. Bagéyan karbon saka besi cor rami ana ing bentuk grafit, sing padha karo besi cor abu-abu. Bagean liyane yaiku ing bentuk semen gratis sing padha karo besi cor putih. Piting ireng lan putih ing fraktur, sing diarani besi cor rami. Jinis wesi iki uga duwe atose lan brittleness sing luwih gedhe, mula arang digunakake ing industri.
loro Miturut morfologi grafit sing beda ing besi cor, wesi bisa dipérang dadi loro
1. Grafit ing wesi cor abu-abu yaiku serpihan.
2. Grafit ing wesi cor sing bisa dibentuk yaiku flocculent. Iki dipikolehi saka besi cor putih sawise anil ing suhu dhuwur suwene suwe. Sifat mekanik (utamane kenceng lan plastisitas) luwih dhuwur tinimbang besi cor abu-abu, mula umume diarani wesi cor malleable.
3. Grafit ing wesi cor nodular iku bola. Iki dipikolehi kanthi perawatan spheroidizing sadurunge nyuntikake zat besi molten. Besi cor iki ora mung nduweni sifat mekanik sing luwih dhuwur tinimbang besi cor abu-abu lan besi cor sing lembut, nanging uga duwe proses produksi sing luwih sederhana tinimbang wesi cor malleable. Menapa malih, sifat mekanikipun saged dipuntambah kanthi perawatan panas, saengga saya akeh digunakake ing produksi.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Mingda nawakake layanan ngowahi tliti saka mesin putar CNC paling anyar.
Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing layanan mesin presisi khusus, kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif.
Kita bisa nyedhiyakake bagean mesin presisi CNC, bagean ngowahi CNC, bagean panggilingan CNC, mecah permukaan, ukiran CNC lsp.
Bagian bisa diproduksi saka 1mm nganti 300mm ing aluminium, baja campuran, stainless steel, kuningan lan plastik (nilon, PMMA, teflon lsp).
Lan kita uga bisa nindakake proses pangolahan sekunder lan sub-majelis nalika prototyping utawa produksi CNC wis rampung.

Luwih saka 10 taun pengalaman ngrancang lan ngasilake kabeh jinis bagean mesin presisi.
Bagian Metal Machining Precision CNC kanggo pelanggan ing jaban rangkah lan domestik.
Khusus kanggo produk manufaktur lan komponen kanthi toleransi sing ketat lan bentuk rumit.

Casting wesi besi Ductile OEM, casting casting busa, Moulding Vacum lan sapanunggalane, kerajinan cetakan bakal dipilih miturut panjaluk toleransi lan jumlah permintaan sing nyata. Umume casting produksi sing diproduksi digunakake kanggo katup, hidran, pompa, truk, sepur lan kreta lan sapanunggalane.

 

Besi cor minangka paduan sing umume kalebu wesi, karbon, lan silikon.
Ing wesi kasebut, isi karbon ngluwihi jumlah sing bisa ditahan ing larutan padhet austenit ing suhu eutektik.
Besi cor minangka paduan wesi-karbon kanthi isi karbon luwih saka 2.11% (umume 2,5 ~ 4%). Minangka campuran multi-unsur kanthi wesi, karbon lan silikon minangka unsur komponen utama lan ngemot luwih akeh mangan, belerang, fosfor lan kotoran liyane saka baja karbon. Kadhangkala kanggo nambah sifat mekanik saka besi cor utawa sifat-sifat fisik, kimia, nanging uga nambah unsur-unsur campuran, zat besi paduan.
Wiwit abad kaping enem SM, China wiwit nggunakake besi cor, tinimbang negara-negara Eropa udakara rong ewu taun sadurunge. Besi wesi isih dadi bahan penting ing produksi industri.
siji Miturut jinis karbon sing ana ing besi cor, wesi bisa dipérang dadi siji
1. Besi cor putih kajaba sawetara larut ing ferit, sisa karbon ing bentuk semen ana ing wesi cor, patahane putih putih, dadi diarani besi cor putih. Besi cor putih utamane digunakake minangka bahan baku kanggo nggawe waja lan kosong kanggo ngasilake wesi cor sing alus.
2. Karbon besi cor kabeh utawa umume grafit serpihan ana ing wesi cor, patahane abu-abu peteng, mula diarani besi cor abu-abu.
3. Bagéyan karbon saka besi cor rami ana ing bentuk grafit, sing padha karo besi cor abu-abu. Bagean liyane yaiku ing bentuk semen gratis sing padha karo besi cor putih. Piting ireng lan putih ing fraktur, sing diarani besi cor rami. Jinis wesi iki uga duwe atose lan brittleness sing luwih gedhe, mula arang digunakake ing industri.
loro Miturut morfologi grafit sing beda ing besi cor, wesi bisa dipérang dadi loro
1. Grafit ing wesi cor abu-abu yaiku serpihan.
2. Grafit ing wesi cor sing bisa dibentuk yaiku flocculent. Iki dipikolehi saka besi cor putih sawise anil ing suhu dhuwur suwene suwe. Sifat mekanik (utamane kenceng lan plastisitas) luwih dhuwur tinimbang besi cor abu-abu, mula umume diarani wesi cor malleable.
3. Grafit ing wesi cor nodular iku bola. Iki dipikolehi kanthi perawatan spheroidizing sadurunge nyuntikake zat besi molten. Besi cor iki ora mung nduweni sifat mekanik sing luwih dhuwur tinimbang besi cor abu-abu lan besi cor sing lembut, nanging uga duwe proses produksi sing luwih sederhana tinimbang wesi cor malleable. Menapa malih, sifat mekanikipun saged dipuntambah kanthi perawatan panas, saengga saya akeh digunakake ing produksi.

5c3a69a0836e100c0e7945293fad558

1d2604e67c76e20b80d59d2bafc56a0
perusahaan perkenalan :

Perusahaan Perdagangan Internasional Hebei Mingda minangka perusahaan dagang sing duwe spesialisasi casting, pemalsuan, lan komponen mesin.
Produk kami kalebu kabeh jinis casting mentah sing digawe saka besi mulur, wesi abu-abu, kuningan, stainlesssteel lan aluminium,
casting mesin lan bagean palsu. Kanggo nggawe bagean kasebut miturut gambar para pelanggan,
kita duwe kerajinan produksi lan peralatan sing cocog, kayata pasir resin, cetakan pasir, kothak inti panas, lilin sing ilang, busa sing ilang lan liya-liyane.
Khusus kanggo awak hydrant lan awak katup, kita nglumpukake pengalaman sing akeh kanggo produk kasebut sajrone produksi aktual 16 taun,
Saiki kita bangga karo produk kanthi permukaan sing apik lan bahan highquality. Punapa mawon, kita wis nyoba kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi kualitas sing luwih apik
casting kanthi nambah kerajinan produksi lan kontrol kualitas sing luwih ati-ati.
Nggoleki Nampa Wangsulan sing Apik Apik tenan!

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita