OEM Service Bronze and Pipe Kuningan

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Info dhasar

Jenis Pas Bakar Api: Coupling Hose

Jinis Coupling: Adaptor

Lubang Bakar Lemak: 20m

Tekanan Makarya: 1.6MPa

Diameter: 80mm

Lapisan: Kanthi Lining

Jenis Tenun: Tenun Plain

Struktur Gabung Hose: Meneng

Werna: Kuning

Info tambahan

Transportasi: Samudra, Tanah, Udhara

Katrangan Product

 

Kita bisa ngasilake bolt, ngawut-awut, kacang, rivet, kacang batang, poros (gandar, cengkorokan, garis gantung), ginger (pinion, roda) bantalan, kursi, spring, konektor, soket, bushing, tombol tol, lsp. Pemanen Kuningan kanggo Pipo polietilena sing dhuwur lan murah cocog kanggo distribusi pembekal domestik lan industri lan watter miturut DIN8076. Swara 100 lapisan kasedhiya ing macem-macem warna, saka lapisan organik sing ramah lingkungan lan perawatan nyegah karat, menyang IMDS sing cocog karo Plato Zink Plug lan Electro-IMDS, pengikat tembaga / pengikat tembaga sing tepat.

 

Kelengkapan kompresi kuningan kanggo pipa PE

Awak bahan Tembaga dipasang, CW617N, CW614N, CW602N, CZ132
Ukuran 20mm-63mm, fange Flange kanthi ukuran 75mm, 90mm, 110mm
Tekanan normal PN20
Aplikasi Kanggo banyu kadhemen, minyak lan gas
Sertifikasi ISO9001
Lumahing Sand Polish, kuningan permukaan Kuningan
Pengemasan Pola polong, Kothak jero, Carton lan kayu
Wektu pangiriman ing 30-45days sawise nampa simpenan
Mbayar T / T utawa L / C ing syarat-syarat pambayaran

brass

brass fitting


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    Kategori produk