Bagean Logam Lembar Bahan Dhukungan Stainless Steel

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Info dhasar

Jinis: Dingin Stamping

Jenis Processing: Logam Wangun

Bahan: Baja Karat

Cetakan: Mati Progresif Mati

Pangolahan Permukaan: Electroplating

Blanking nggoleki: Mbukak

Proses: Ngolah Proses

Industri: Bagéan Logam

Toleransi: 0,01mm

Selaras: Selaras

Ukuran: Minangka Nggambar

Info tambahan

Kemasan: paket ekspor standar

Produktivitas: 100 Wengi / Wulan

Merek: Mingda

Transportasi: Samudra, Tanah, Udhara

Panggonan Asal: China

Sertifikat: ISO9001

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Product

 

Inggih berpengalaman ing karya logam sheet, stamping part, punching part, metal machining bidang.Layanan paling apik kanthi rega cukup.Pangolahan logam kaya bagian stamping logam, bagian mesin tliti sing kasedhiya kanthi panyuwunan. Nglereni laser kanthi panjaluk.Macem-macem bahan kaya stainless steel, wesi (SPCC, SECC, SPTE, tinplate), alloy aluminium, tembaga abang, tembaga, alloy tembaga, lsp. Kabeh produk digawe miturut gambar utawa conto.

 

Katrangan:

Bag logam bagean stainless steel ndhukung

Komponen minyak mesin pertanian tetep

1.. Materi: S355

2.. Pangolahan: Babagan lan mbengkongake

3.. Rampung: Electroplating

4.. Industri Aplikasi : Electronics

5.. Peralatan: Mesin tusuk, mesin hidrolik, mesin regeng, shears, mesin lentur, mesin welding, mesin pemotong laser, garis produksi lukisan, garis produksi fosfat, baris produksi stamping terus; mesin uji universal, mikroskop gambar jero, mesin tes semprot uyah, panguji kekerasan, meter ketebalan, proyektor logam lembar.

6.. Sertifikat: ISO9001: 2015

7.. Standard Pelaksanaan: ISO, JIS, AISI, DIN, ANSI

Produk nuduhake

 

Stamping

Stamping Manufacturing

Stamping

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita