Bagéan Machined CNC Aluminium kanthi Anodized

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Info dhasar

Aplikasi: Aksesoris Mesin

Standar: ASME

Perawatan lumahing: Polishing

Jinis Produksi: Produksi Batch

Cara Machining: Nguripake CNC

Bahan: Kuningan

Ukuran: Minangka Nggambar

Info tambahan

Kemasan: paket ekspor standar

Produktivitas: 10 Ton / Wulan

Merek: Mingda

Transportasi: Samudra, Tanah, Udhara

Panggonan Asal: China

Sertifikat: ISO9001

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Product

CNC (kontrol numerik komputer) mesin swiss swiss, uga disebut mesin CNC yaiku automasi alat mesin kanthi nggunakake komputer kanthi urutan urutan pra-program sing diprogramake. Beda karo mesin sing dikontrol kanthi manual. Hebei Mingda nyedhiyakake mesin lan panggilingan CNC kanggo industri otomotif, konstruksi, medis, telekomunikasi lan elektronik.

Kita nyedhiyakake layanan machining CNC khusus sajrone pirang-pirang taun. Staff terlatih kita duwe pengalaman akeh ing mesin prototipe cepet lan machining presisi. 

Pengalaman sing penting iki mbuktekake manawa kita bisa nanggepi kabutuhan kanthi cepet kanggo nggawe bagean tliti.

Layanan mesin khusus sing bisa kita tawarkan:

Penggilingan CNC

CNC ngowahi

Penggilingan lan sumbu multi-sumbu

Lathing otomatis

Bagéan Mesin Custom
Bagéan logam
Welding & solder
Pabrik logam

Kanthi mesin Teknologi majeng, manajemen proses pemesinan, lan dhukungan sumber ing Ningbo, kita prentah supaya bisa ngrampungake proyek adat sampeyan ing ngisor iki:

aku. Ing wektu,

ii. Ing anggaran,

iii. Rampung standar kualitas.

Produk nuduhake 

Cnc Machined Shaft

Stainless SteelMachining Parts FactoryMachining Parts Factory


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita