Bagian Mekanik Aluminium Machining CNC

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Aplikasi: Fastener, Aksesoris Mesin

Standar: ASME

Perawatan lumahing: Anodizing

Tipe Produksi: Produksi massal

Cara Mesin: Mesin CNC

Bahan: Aluminium

Ukuran: Minangka Per Gambar

Info Tambahan

Kemasan: paket ekspor standar

Produktivitas: 100 Ton / Wulan

Merek: Mingda

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Cina

Sertifikat: ISO9001

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk

Saben unsur proses dioptimalake kanggo sukses mesin aluminium aluminium. Mingda nggawe alat pemotong khusus lan pemrograman khusus ing omah. Teknologi EDM lan mecah alat CNC nggawe alat sing njaga pinggiran sing luwih cepet sing mbantu kita dadi perusahaan mesin sekrup aluminium terkemuka.

Mingda percaya manawa ana sawetara sebab kenapa perusahaan milih komponen mesin aluminium tinimbang bahan liyane. Ing babagan bahan mesin, bagean mesin aluminium paling irit amarga bisa nggunakake mesin lan panggilingan CNC kanggo wektu sing luwih cekak tinimbang logam liyane. Produk mesin aluminium uga wis nambah kekuwatan, korosi, lan tahan karat amarga lapisan pelindung sing terbentuk nalika kena swasana. Salajengipun, bagean mesin aluminium tahan kimia, konduktif listrik, alus, lan nggadhahi kekuwatan tinggi. Amarga alasan kasebut lan liya-liyane, Mingda wis menehi komitmen kanggo dadi pimpinan komponen mesin aluminium aluminium!

aluminum bolt tube

aluminum valve body

Aluminum content

Aluminum Machining


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita