Komponen & Komponen Listrik Kuningan

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Obyek pangolahan: Logam

Gaya Moulding: Forging

Teknik Moulding: Tekanan Casting

Aplikasi: Bagean Auto

Mesin: Mesin CNC

Bahan: Kuningan

Perawatan lumahing: Polesan

Forging Toleransi: +/- 0.1mm

Standar: ANSI

Sertifikasi: SGS, CE, ISO 9001: 2008

Ukuran: Minangka Per Gambar

Info Tambahan

Kemasan: paket ekspor standar

Produktivitas: 100 Ton / Wulan

Merek: Mingda

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Cina

Sertifikat: ISO9001

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk

Mingda nyedhiyakake macem-macem komponen listrik kuningan lan komponen listrik kanggo macem-macem industri kalebu sawetara 500 merek paling dhuwur.

Bagian-bagian listrik kuningan kita kalebu link Netral Kuningan, blok earthing, pin plug industri kuningan, penjepit tape dc, profil bagean kuningan, jangkar listrik kuningan, penjepit tes ikatan uji coba, Sockets Listrik Kuningan, Terminal Listrik Kuningan, terminal saklar kuningan, sisipan kuningan dan banyak lagi .

Bagian utawa peralatan listrik kuningan bisa digawe saka tipe Kuningan pemotongan Gratis 319 utawa jinis BS 249. Ukuran lan bentuk bisa disesuaikan karo kebutuhan pelanggan. Kirimake gambar CAD dina iki, priksa kepiye bisa mbantu ngirit biaya sampeyan.

Fitur Bagian Listrik Kuningan

    • Utas khusus kaya sing dijaluk
    • Fungsi anti karat
    • Spesifikasi khusus
    • Rampung permukaan lan proses liyane ing omah

Kualitas

  1. 100% inspeksi sadurunge dikirim
  2. Sampel pra-pengiriman gratis
  3. Gambar HD babagan proses produksi

Wektu timbal:

  1. Kita bakal menehi wektu utama adhedhasar proyek sampeyan
  2. Laporan mingguan kanthi gambar proses produksi
  3. Pangiriman udara gratis yen ana telat ing pangiriman

Cnc Machining Products

forging products


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita