Bagian Lampu Kuningan Khusus OEM

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Obyek pangolahan: Logam

Gaya Moulding: Forging

Teknik Moulding: Tekanan Casting

Aplikasi: Perabotan furnitur

Mesin: Mesin CNC

Bahan: Kuningan

Perawatan lumahing: Polesan

Forging Toleransi: +/- 0.1mm

Standar: ANSI

Sertifikasi: SGS, ISO 9001: 2008

Ukuran: Minangka Gambar Saben Sample

Info Tambahan

Kemasan: paket ekspor standar

Produktivitas: 10 Ton / Wulan

Merek: Mingda

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Cina

Sertifikat: ISO9001

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk

Mingda miwiti bisnis manufaktur komponen kuningan kanthi nyuplai komponen lampu kuningan menyang pabrik-pabrik lampu ing saindenging jagad. Saiki kita minangka pemasok nomer lampu lampu gantung njero ruangan lan bagean lampu ruangan. Kita wis dadi pemasok OEM luwih saka 30 merek , lan Top 3 ing industri lampu lanskap kuningan.

Uga, kita nyedhiyakake produk kanggo perusahaan lampu gantung ing Italia lan Jerman. Kabeh klien wareg karo produk lan layanan, utamane teknik tooling lan persiapan sampel sing efisien.

Kita ngasilake bagean lampu kuningan miturut panjaluk klien lan nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas kanthi rega sing kompetitif.


Kualitas 

  • 100% inspeksi sadurunge dikirim
  • Sampel pra-kirim dikirim gratis kanggo disetujoni
  • Gambar HD babagan proses produksi

Wektu timbal

  • Kita bakal menehi wektu utama adhedhasar proyek sampeyan
  • Laporan mingguan kanthi gambar proses produksi
  • Pangiriman udara gratis yen ana telat ing pangiriman

brass lamp part

brass lampbrass lighting


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita