Kuku Beton Baja Galvanis

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Bahan: Baja Kekuwatan Tinggi

Jinis: Kepala Babak

Sambungan: Bolt Hinged

Standar: GB, DIN, ANSI

Kelas: 6.8

Info Tambahan

Kemasan: paket ekspor standar

Produktivitas: 100 Ton / Wulan

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk

Kita bisa ngasilake macem-macem jinis kuku, kalebu KUNCING KOMEN, Sekrup Tembok Garing, KUNCI LEMBAR Kancing, KUNCI PAKET, KUNCI KUNCI DENGAN KEPALA UMBRELLA, 

PUNCI KUNCI, SCREW KAYU, SCREW DRILL SELF, SCREW TAPPING DIRI, KUNCI Bor Bor lan jinis kuku liyane. Kita uga bisa ngrancang lan ngasilake 

miturut syarat khusus pelanggan.

Kuku beton paling apik digunakake nalika sampeyan nggabungake kayu menyang permukaan beton. Iki biasane ditemokake nalika ngrampungake ruang paling ngisor, bangunan, utawa garasi ing papan sing wis diwutahake. 

Kuku bisa didorong liwat piring kayu lan menyang beton.


Kuku Beton:

Model Spesifikasi: 13 #, 16 #, 20 #, 25 #, 30 #, 35 #, 40 #, 50 #, 60 #, 70 #, 80 #, 90 #, 100 #, 130 # 
 

Standar Teknis: 

Panjang: 13mm-130mm (1 ″ —1.5 ″ —2 ″ —- 2.5 ″ –3 ″ —4 ″)

Diameter Shank: 1.60mm-5.50mm 

Deskripsi Produk: Kuku Akeh, Kanthi titik berlian. Rampung: Shank Bright lan EG: Galvanis.,

Katrangan paket: 25kg / jumlah akeh. 1kg / kothak lan 25 kothak / ctn.  

50 kothak PER KARTON ,, 48 CTN / PALLET

Bisa mbukak 25tons / 20 ″ FCL ..

Wektu kiriman: ing 30 dina / 20 ″ FCL.


concrete nail



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita