Kuku Beton Galvanis Baja Gamelan

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Bahan: Baja Kekuwatan Tinggi

Jinis: Kepala Babak

Sambungan: Bolt Hinged

Standar: GB, DIN, ANSI

Kelas: 6.8

Info Tambahan

Kemasan: paket ekspor standar

Produktivitas: 100 Ton / Wulan

Merek: Mingda

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Cina

Sertifikat: ISO9001

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk

Kuku lan sekrup beton minangka jinis pengikat sing paling populer sing digunakake kanggo ngamanake obyek menyang tembok lan blok beton.

Kuku digawe saka baja sing dikencengi, sing dipasang spiral ing poros. Spiral iki menehi daya nyekeli nalika didorong menyang beton.

Kuku beton paling apik digunakake nalika sampeyan nggabungake kayu menyang permukaan beton. Iki biasane ditemokake nalika ngrampungake ruang paling ngisor, bangunan, utawa garasi ing papan sing wis diwutahake. 

Kuku bisa didorong liwat piring kayu lan menyang beton.


Kuku Beton:

Model Spesifikasi: 13 #, 16 #, 20 #, 25 #, 30 #, 35 #, 40 #, 50 #, 60 #, 70 #, 80 #, 90 #, 100 #, 130 # 
 

Standar Teknis: 

Panjang: 13mm-130mm (1 ″ —1.5 ″ —2 ″ —- 2.5 ″ –3 ″ —4 ″)

Diameter Shank: 1.60mm-5.50mm 

Deskripsi Produk: Kuku Akeh, Kanthi titik berlian. Rampung: Shank Bright lan EG: Galvanis.,

Katrangan paket: 25kg / jumlah akeh. 1kg / kothak lan 25 kothak / ctn.  

50 kothak PER KARTON ,, 48 CTN / PALLET

Bisa mbukak 25tons / 20 ″ FCL ..

Wektu kiriman: ing 30 dina / 20.


concrete-nail



  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk