Fitting Groove Iron Ductile Coupling Fleksibel

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Bahan: Wesi

Sambungan: Pengelasan

Info Tambahan

Kemasan: paket standar ekspor

Produktivitas: 1000 pcs / dina

Merek: Mingda

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Hebei, China

Sertifikat: ISO9001; 2008

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk

 

Gandheng lan perlengkapan sing dipasang kanthi alur nyedhiyakake sambungan pipa sing kaku utawa fleksibel kanggo sistem perlindungan geni kanthi segel sing bisa dipercaya liwat sawetara kahanan tekanan internal.Kita uga nawakake Produk Pola Cekak nganti 8 ″ kanggo nyukupi kabeh kabutuhan perlindungan geni.Instalasi cepet lan gampang lan konstruksi material awet bisa digawe.

perusahaan kita fokus ing produksi fittings alur lan kopling. Kita ngimpor tungku pambuka frekuensi konversi Inductotherm America, lini produksi otomatis DISA, mesin tuang otomatis EIRICH, spektrometer impor Jerman, lsp, peralatan lan instrumen canggih kanggo njamin kapasitas produksi lan kualitas produk. Kita duwe sertifikasi CE / ISO9001 / FM lan UL sing nutupi luwih saka 2000 barang lan aplikasi 1000 item liyane ing taun 2016 lan jumlahe bakal nganti 3000 barang ing taun iki.

Kita duwe tim dagang sing paling profesional, kabeh anggota ing kene trampil komunikasi ing basa Inggris kanthi ilmu profesional babagan produk lan bakal nawakake layanan jual paling apik miturut wektu sampeyan butuh.

 

1. Jeneng Produk: Kopling kaku kanggo nyambungake pipa perlindungan geni

2. Bahan: Wesi saluran 

3.Dimensi: DN25-300 (1 ″ -12 ″) utawa minangka sarat pelanggan

 

4. Perawatan permukaan: rampung: epoksi, dicet lan galvanis
warna: abang, oranye, biru utawa miturut sarat sampeyan 

5.Advange: Gampang dirakit lan dibongkar, gampang dioperasikake

 

6.Aplikasi: Pembangkit listrik; Pemanasan, ventilasi lan AC; Tanduran industri; Perawatan banyu; Plumbing; Perlindhungan geni; Pengolahan tambang lan tambang; Tanduran minyak; Laut Gandheng jinis iki dirancang kanggo tekanan moderat pipa. Ngidini gerakan sudut, linear lan rotasi sing dikontrol ing saben sendhi lan nyedhiyakake kaluwihan tambahan saka ekspansi, kontraksi lan defleksi. Iki migunani kanggo nampung permukaan sing ora rata, lan gerakan saka owah-owahan termal, setelan, efek seismik utawa sebab liyane. Kopling fleksibel bisa digunakake ing sistem perlindungan geni, banyu pakan, sistem gas lan liya-liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita