FM / UL sing Dipunwujudake Wesi Salji Aliran Dhewe sing Disuntuk

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Info dhasar

Bahan: Wesi

Sambungan: Kimpalan

Info tambahan

Kemasan: paket standar ekspor

Produktivitas: 1000pcs / dina

Merek: Mingda

Transportasi: Samudra, Tanah, Udhara

Panggonan Asal: Hebei, China

Sertifikat: ISO9001; 2008

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Product

Minangka salah sawijining peralatan sing paling populer ing sistem gelut geni, kelengkapan pipa sing wis dienggo digunakake kanthi cara digunakake kanggo pertempuran geni, penghawa dingin, sumber banyu, limbah, semen, pipa minyak & gas, pipa tambang lan pangiriman pipa biasa. Yinuo nyebar ing saindenging jagad lan menangake apresiasi saka pangguna ing omah lan ing luar negeri. 

perusahaan kita fokus ing ngasilake kelengkapan lan gandheng lan gandhengane. Kita ngimpor Amerika Inductotherm Group frekuensi ngonversi tungku introduksi, garis produksi otomatis DISA Denmark, mesin tuang otomatis otomatis EIRICH, spektrometer sing diimpor, sapiturute, peralatan lan instrumen maju njamin kapasitas prodhuksi lan kualitas produk. Kita duwe sertifikasi CE / ISO9001 / FM lan UL kalebu luwih saka 2000 barang lan kita ngetrapake barang-barang liyane 1000 ing taun 2016 lan jumlah kasebut bakal nganti 3000 item taun iki.

Kita duwe tim perdagangan paling profesional, kabeh anggota ing kene komunikasi apik ing basa Inggris kanthi kawruh babagan produk profesional lan bakal menehi sampeyan layanan jual paling apik ing wektu yen sampeyan mbutuhake.


1.Produksi Jeneng: kopling kaku kanggo nyambungake pipa perlindungan api

2.Material: Wesi mulus 

3.Dimensi: DN25-300 (1 ″ -12 ″) utawa kebutuhan pelanggan


4.Surface Perawatan: rampung: epoksi, dicet lan galvanis 
                           warna: abang, oranye, biru utawa miturut syarat sampeyan 

5.Advange: Gampang ngumpul lan dibubarake, gampang dioperasi

6..Aplikasi: Tanduran daya; Pemanasan, ventilasi lan AC; Pabrik industri; Perawatan banyu; Plumbing; Perlindhungan geni; Proses pertambangan lan tambang; Lapangan minyak; Kelautan. Gandungan jinis iki dirancang kanggo tekanan modhuksi pipa kanthi tekanan. Iki ngidini gerakan sudhut, linear lan rotational sing dikontrol ing saben sendi lan menehi kaluwihan tambahan ekspansi, kontraksi lan deflasi. Iki migunani kanggo nggayuh lumahing lapisan sing ora rata, lan gerakan saka owah-owahan termal, setelan, efek kekejangan utawa sebab liyane. Gandungan fleksibel bisa digunakake ing sistem perlindungan geni, banyu feed, sistem gas lan liya-liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita