Komponen Mesin Kuningan Khusus OEM

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Aplikasi: Fastener, Aksesoris Motor lan Motor

Standar: ASME

Perawatan lumahing: Polesan

Tipe Produksi: Produksi massal

Cara Mesin: Mesin CNC

Bahan: Kuningan

Ukuran: Minangka Per Gambar

Info Tambahan

Kemasan: paket ekspor standar

Produktivitas: 100 Ton / Wulan

Merek: Mingda

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Cina

Sertifikat: ISO9001

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk

Mingda nawakake layanan mesin mesin kuningan presisi saka mesin CNC paling anyar (Turning, Milling and grinding). Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing layanan mesin presisi khusus, kita duwe komitmen kanggo nyedhiyakake produk kanthi rega sing kompetitif. Kita bisa nyedhiyakake bagean mesin presisi CNC, bagean ngowahi CNC, bagean panggilingan CNC, mecah permukaan, ukiran CNC lan liya-liyane. Kita bisa ngasilake bagean mesin kuningan saka 1mm nganti 300mm ing Kuningan Alloy: C3600 / C3604 / C5100 lsp. Lan kita uga bisa nindakake pangolahan sekunder lan sub-majelis bisa digunakake nalika prototyping utawa produksi CNC rampung.

Luwih saka 10 taun pengalaman kanggo ngrancang lan ngasilake kabeh jinis bagian mesin presisi. Bagian Metal Machining Precision CNC kanggo pelanggan ing jaban rangkah lan domestik. Khusus kanggo produk manufaktur lan komponen kanthi toleransi sing ketat lan bentuk rumit.


Katrangan

Bahan: Paduan Kuningan: C3600 / C3604 / C5100 lsp.

Ukuran: Miturut gambar utawa conto

Peralatan pangolahan: Pusat mesin CNC, puteran CNC, Mesin grinding, mesin Penggilingan CNC, mesin pengeboran lsp.

Perawatan lumahing: Polesan, Plating, Anodized, Pangobatan Panas, Inaktivasi, lapisan bubuk lsp.

Packing: Kantong PE, Karton, Kothak kayu

Conto: Kasedhiya ing 7-20 dina kanggo macem-macem barang

Piranti inspeksi: CMM (Mesin ukur koordinat), Proyektor, Kaliper, Micrometer, tester Kasar, pengukur atose lsp.

Barang Layanan:Desain produk, produksi, dhukungan teknis lan layanan purna jual, pangolahan cetakan lan pangembangan lsp.

Layanan: Tanggepan sing anget lan cepet diwenehake dening tim sales profesional kanthi pengalaman ngatasi ekspor menyang AS, Eropa, Jepang lan negara lan wilayah liyane

Produk ditampilake 


Brass Copper Machining

Bushing

brass machining


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita