Pipa Sqare Stainless Steel Mulus

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Jinis: Mulus

Sertifikasi: CE

Aplikasi: Pipa Struktur, Pipa Pupuk Kimia, Pipa Gas, Pipa Hidrolik

Bentuk Bagean: Alun-alun

Perawatan lumahing: Polesan

Panggunaan: Pengangkutan Pipa, Tujuan Khusus, Pengeboran Sumur Minyak & Gas, Industri Mesin, Industri Kimia, Penambangan

Teknik: Panas Digulung

Bahan: Baja tahan karat

Info Tambahan

Kemasan: paket standar ekspor

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Hebei, China

Katrangan Produk

Kita khusus ngasilake pipa stainless steel gandheng lan pipa baja tahan karat sing lancar, lan kita wis lulus sertifikat SGS ISO SGS.

Pipa kothak stainless steel, pipa persegi stainless steel sing lancar, kothak stainless steel gandheng pipa, tabung sqare stainless steel sing mulus 

 

Materi: SS201, 304, 304L, 316, 316L, 347, lsp
 
Standar: ASTM, GB, DIN, JIS, ASME.
 
Ukuran: 12-400mm * 1.0-12mm, dawa: 1-12m; utawa miturut sarat pelanggan.
 
Dianggo: Umum digunakake ing transportasi minyak lan gas alam, banyu, struktural, lsp
 
Pengepakan: Ing kasus kayu sing bisa dirawat utawa ing buntelan.
 
Ketentuan pambayaran: L / C utawa T / T.

 

pipe

pipe

pipe


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita