Kekuwatan Dhuwur Gampang Ngikat Kawat

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Bahan: Baja tahan karat

Jinis: Kepala Hexagon

Standar: GB, DIN, ANSI

Kelas: 5.6

Info Tambahan

Kemasan: paket ekspor standar

Produktivitas: 100 Ton / Wulan

Merek: Mingda

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Cina

Sertifikat: ISO9001

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk

Kawat pengikat digawe saka kawat anil berlapis plastik lan galvanis, dilapisi plastik. Iki yaiku kelembutan, kemuluran sing apik lan kekuatan sing dhuwur, lan gampang ditekuk lan diikat.

Kawat pengikat kanthi perawatan panas bakal kuwat banget lan dadi luwih alus. Tutup kabel kanthi seng, resistensi kanggo karat bakal dadi kekuwatan. Kawat pengikat galvanis duwe matte utawa mengkilap, lan gampang nentang efek negatif lingkungan. Kawat pengikat dilapisi PVC tahan tahan karat.

Teknologi pabrikan kawat baling kasusun saka rong tahap. Ing tahap kaping pisanan digawe saka bilet baja, lan diobong, lan sing nomer loro - ditekan tekanan dhuwur liwat bolongan kanthi nggambar. Nduwe salib bunder.

Kawat naleni tanpa nutupi nduweni diameteripun 0,16 mm - 2 mm, lan diameter dilapisi 0,2 mm nganti 2 mm. Dhiameter panggunaan paling umum yaiku 0,8 mm, 1 mm lan 1,2 mm.


Jinis lan Spesifikasi:

Kawat Ngikat Baja Tahan Karat (Kawat SUS304 Kawat alus lan Padhang)

  • Diameter 3,0 mm 10 kg s per kumparan.
  • Diameter 2,5 mm 10 kg s per kumparan.
  • Diameter 2,0 mm 10 kg s per kumparan.
  • Diameter 1,5 mm 10 kg s per kumparan.
  • Diameter 1,0 mm 1 kg s per kumparan.
  • Kawat naliki Wesi Galvanis (Kualitas Murni).
  • SWG 8/10/12/14/16.
  • Pengepakan: 13 kg Bersih saben koil banjur 10 gulungan kumpul.
  • Kawat Potong sing Lurus (Kualitas Lembut).
  • SWG 20 × 300 mm / 400 mm / 500 mm.
  • Pengepakan: 5 kg jaring saben CTN banjur 200 Cithakan menyang palet.

Kabel baling anil ireng spesifikasi anyar:

  • Ukuran: 2,64 mm, 3,15 mm, 3,8 mm (+ 0,1 / -0 mm).
  • Uji tarik: 380-480 N / mm2.
  • Range: 23% - 30%.
  • Bahan Baja: C1012.
  • Ukuran rol / gagang: Koil 20 kg, Koil 40 kg, Batang 1000 kg.


Aplikasi:

  1. Kawat pengikat digunakake kanggo lempengan penguatan, pamrosesan bolong logam, balok, tembok, kolom lan sapanunggalane. Utamane, digunakake ing konstruksi beton. Kawat naleni bakal nyediakake bar penguat sing aman kanthi diameter sing beda.
  2. Yen sampeyan kudu nginstal pager lan alangan, kabel pengikat digunakake kanggo nggawe tali, kabel, spring, paku lan elektroda. Liwat kombinasi fleksibilitas lan kekuatan ikatan kawat naleni dibutuhake banget kanggo macem-macem unsur struktur, lan nguatake langit-langit.
  3. Digunakake ing macem-macem industri kanggo kemasan produk rampung.
  4. Kawat naleni digunakake kanggo nggantung hop lan kebon anggur, amarga minangka bahan dhasar kanggo permadani. Digunakake kanggo nggantung dhiameter kawat naleni anggur saka 2,2 mm nganti 2,5 mm, lan kanggo pucuk kanthi diameter 1 mm.
  5. Kawat pengikat digunakake kanggo produksi kabel bolong gandheng lan kanggo nggawe kawat berduri. Kawat berduri digawe saka jaring nyulam kanthi diameter 1,4 mm - 2,8 mm.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita