Kuku Kawat Umum sing Dipoles

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Bahan: Baja Karbon

Jinis: Kepala Babak

Sambungan: Bolt Hinged

Gaya Kepala: Babak

Standar: GB, DIN, ANSI

Kelas: 6.8

Info Tambahan

Kemasan: paket ekspor standar

Produktivitas: 100 Ton / Wulan

Merek: Mingda

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Cina

Sertifikat: ISO9001

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk

Kita nawakake produk kuku umum kayata kuku wesi umum, Kuku Beton lan Kuku Atap. 

Kita duwe peralatan lengkap ing jalur produksi canggih. 

Kita bisa ngasilake macem-macem jinis kuku, kalebu KUNCING KOMEN, Sekrup Tembok Garing, Kuku Lembar Baja,

Paku kuku, pucuk pucuk karo sirah UMBRELLA, pucuk pungkasan, SCREW KAYU, awake dhewe

SCREWS DRILLED, SCREWS TAPPING DIRI, Paku Bor Bor lan jinis kuku liyane. Kita uga

bisa ngrancang lan ngasilake miturut syarat khusus pelanggan.

Katrangan produk:

Jeneng: Kawat kawat umume 

Diameter: BWG6-BWG16

Dawa: 1 ″ -6 ″ 

Bahan: Q195 

Perawatan permukaan: polesan, 

Titik: titik diamant
 

Paket: 

1) reged 5kg, 16 kothak batin 

2) Kothak kayu (kemasan longgar): 16kgs 20kgs, 25kgs, 30kgs, 35kgs, 48kgs 

3) Karton (kothak biru insdie): 7LBS x 8 kothak 

4) Karton (kemasan longgar): 20kgs. 25kgs 

5) Kantong (kemasan longgar): 25kgs, 50kgs

common nail


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita