Kuku Kawat Umum sing Dipoles Karbon kanggo Kayu

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Jinis: Kepala Babak

Sambungan: Bolt Umum

Gaya Kepala: Babak

Standar: GB, DIN, ANSI

Kelas: 6.8

Info Tambahan

Kemasan: paket ekspor standar

Produktivitas: 100 Ton / Wulan

Merek: Mingda

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Cina

Sertifikat: ISO9001

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk

Hebei Mingda International Trading Co., Ltd minangka pabrikan utama. Kita bisa ngasilake kuku umum sing dipoles, kuku umum galvanis, paku umum galvanis panas, paku umum varnis. Kita bisa nyedhiyani SAMPEL GRATIS kanggo evaluasi!

Kita wis nggawe kabeh sistem manajemen sing efektif saka pengadaan bahan baku, manufaktur, kontrol kualitas, kemasan, transportasi lan pangiriman menyang layanan purna jual. Tanduran kita ngasilake macem-macem paku, kalebu paku baja sing dipasang, kuku tanpa kepala, kuku lembaran baja , kuku beton, kuku meneng, paku bengkong, paku prau persegi, kuku bergelombang, paku rasane, kuku drywall, paku pengeboran, sekrup nutul awake dhewe, lsp. Macem-macem produk kuku kanthi kualitas apik. Kita uga bisa nggawe kuku kanggo nyukupi kebutuhan khusus sampeyan.


Katrangan:

 

1. Migunakake: Utamane kanggo konstruksi bangunan, pengepakan lan perabotan.

2. Materi: Q195 utawa 235

3. Spesifikasi: Countersunk, Kepala kotak-kotak, Intan Titik, Polesan, galvanis. 

4. Panjang: 1/2 ″ -10 ″, BWG8-18 kanggo kabeh jinis Kuku bunder.

5. pengepakan: A). Kantong plastik cilik lan kothak cilik 1kg, 2.5kg, 3kg, 5kg

                  B). Ing tas kartonor 25kgs / 20kgs / 50lbs 
                  C). Minangka pilihan 

6. urutan supaya 5Tons

7. Wektu kiriman: 10-15 dina saka tanggal S / C


common nail

common wire nails

package


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita