Kurung Logam Baja Tahan Karat kanggo Kayu

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Jinis: Stamping Kadhemen

Jinis pangolahan: Mbentuk Metal

Bahan: Baja tahan karat

Cetakan: Multistep Progresif Mati

Pangolahan permukaan: Polesan

Blanking sing apik: Mbukak

Proses: Proses Pembentukan

Industri: Bagian Stamping Logam

Toleransi: 0,01mm

Disesuaikan: Disesuaikan

Ukuran: Minangka Per Gambar

Info Tambahan

Kemasan: paket ekspor standar

Produktivitas: 100 Ton / Wulan

Merek: Mingda

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Cina

Sertifikat: ISO9001

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk

 

Kurung logam digunakake kanthi tujuan tanpa wates. Dheweke bisa nyambung komponen mekanik, dadi basis kanggo nyepeng bagean liyane lan posisi item ing lokasi sing bener.
Mingda bisa ngatur kurung logam lembaran saka aluminium, stainless steel, baja karbon, kuningan lan bahan liyane.
Proses sing umume digunakake kanggo nggawe kurung kalebu: Bending CNC, Laser Cutting, CNC Milling, Turret Punching lan Waterjet Cutting.
Kita nyedhiyakake Custom Metal Bracket kanthi pilihan khusus sing meh tanpa wates. Kanthi pengalaman akeh, kita ngasilake krenjang bentuk U berkualitas tinggi, krenjang aku bentuk, krenjang L bentuk lan liya-liyane kanggo klien miturut gambar.

 

Katrangan produk

Bahan: Baja tahan karat, baja karbon, aluminium lan kuningan
Presisi: ± 0,1-0,2mm
Perawatan lumahing: Polesan, lapisan bubuk, sikat, anodized, sandblasting, lsp.
Kontrol kualitas: ISO 9001: 2008
Layanan OEM: Kasedhiya
Aplikasi: Pabrik Braket Logam

 

Produk ditampilake

Stamping

Stamping Manufacturing

Metal Stamping Parts

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita