Mesin Gir Mesin Pertanian Mesin CNC

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Aplikasi: Aksesoris Mesin

Standar: ASME

Perawatan lumahing: Polesan

Tipe Produksi: Produksi Kumpulan

Cara Mesin: Nguripake CNC

Bahan: Kuningan

Ukuran: Minangka Per Gambar

Info Tambahan

Kemasan: paket ekspor standar

Produktivitas: 10 Ton / Wulan

Merek: Mingda

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Cina

Sertifikat: ISO9001

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk


Kita wis nyiyapake mesin bubut CNC. Keuntungan ngoper menyang mesin CNC saka mesin bubut tradisional kalebu konsistensi, kualitas sing tepat & produksi luwih cepet. Kita bisa ngembangake komponen sing diuripake karo CNC kanthi tliti kanggo aplikasi kritis.

Kita uga bisa nyedhiyakake macem-macem bagian mesin presisi sing diproduksi saka baja karbon lan paduan, baja palsu, stainless steel, aluminium, 

bahan wesi, kuningan, tembaga, tembaga utawa bahan khusus pelanggan. Masing-masing diproduksi ing negara bagean saka Pusat Turning seni CNC.

Kita nyedhiyakake layanan mesin CNC khusus sajrone pirang-pirang taun. Staff terlatih duwe pengalaman akeh ing mesin prototipe cepet lan mesin presisi. 

Pengalaman sing penting iki mbuktekake manawa kita bisa nanggapi cepet kabutuhan sampeyan kanthi tliti.

Layanan mesin khusus sing bisa ditawakake:

Panggilingan CNC

Nguripake CNC

Panggilingan lan muter multi-sumbu

Lathing otomatis

Bagéan Mesin Khusus
Metal Stamping bagean
Las & solder
Pabrik logam

Kanthi mesin Teknologi canggih, manajemen proses mesin sing mantep, lan rantai pasokan sing didhukung ing Ningbo, kita duwe komitmen supaya bisa ngrampungake proyek kustom kaya ing ngisor iki:

aku Ing jangka wektu,

ii. Ing anggaran,

iii. Ngrampungake standar kualitas.

Kajaba iku, Hebei Mingda International Trading Co., Ltd. bisa nyedhiyakake layanan teknik tambah nilai. Kita bisa ngrewangi sampeyan milih material, tes struktur, proses nganti barang sing wis rampung. Tujuane yaiku nyedhiyakake layanan mesin khusus mandheg kanggo para pelanggan lan nggawe hubungan jangka panjang.

Produk ditampilake 

Cnc Machined Shaft

Stainless SteelMachining Parts FactoryMachining Parts Factory


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita