Bagian Mesin Precision Mesin CNC

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Aplikasi: Aksesoris Motor lan Motor, Aksesoris Mesin

Standar: ASME

Perawatan lumahing: Polesan

Tipe Produksi: Produksi massal

Cara Mesin: Nguripake CNC

Bahan: Kuningan, Tembaga

Ukuran: Minangka Per Gambar

Info Tambahan

Kemasan: paket ekspor standar

Produktivitas: 100 Ton / Wulan

Merek: Mingda

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Cina

Sertifikat: ISO9001

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk

Mingda miwiti bisnis bagean saka prekara sing digawe dadi kuningan, lan kanthi tuwuh 20 taun, Saiki sampeyan bisa menehi solusi one stop kanggo kabeh layanan Bagian Turning CNC presisi logam. Kita dilengkapi 9 mesin CNC lan 5-Axis CNC tengah ngowahi.

Minangka produsen komponen presisi utama, kita nyedhiyakake macem-macem layanan bagean mesin khusus kanggo klien. Nalika entuk gambar CAD, insinyur profesional bakal menehi solusi manufaktur paling apik sajrone 24 jam.


Kualitas 

  • 100% inspeksi sadurunge dikirim
  • Sampel pra-kirim dikirim gratis kanggo disetujoni
  • Gambar HD babagan proses produksi
  • Bagian sing diuripake saka 10 mm dadi 350 mm, Nguripake Toleransi +/-. 005 mm
  • Kapasitas 24 ″ diameteripun

Wektu timbal

  • Kita bakal menehi wektu utama adhedhasar proyek sampeyan
  • Laporan mingguan kanthi gambar proses produksi
  • Pangiriman udara gratis yen ana telat ing pangiriman

machining

Bushing-5

brass machining


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita