Kuningan Pipa Banyu Mesin Pipa Fitting

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Aplikasi: Aksesoris Mesin

Standar: ASME

Perawatan lumahing: Polesan

Tipe Produksi: Produksi Kumpulan

Cara Mesin: Nguripake CNC

Bahan: Kuningan

Ukuran: Minangka Per Gambar

Info Tambahan

Kemasan: paket ekspor standar

Produktivitas: 10 Ton / Wulan

Merek: Mingda

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Cina

Sertifikat: ISO9001

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk


Kita minangka pabrik bagean kuningan profesional khusus kanggo adat Bagian mesin CNC & bagean stamping logam.

We offer ngowahi, pabrik, ngebur, nutul, mboseni, lan mecah, stamping, welding, tubing, pabrikan logam, lsp kanthi macem-macem bahan. Kita bisa ngrancang lan 

gawe bagean presisi miturut conto, gambar lan AutoCAD utawa file Pro / E pelanggan. OEM wae/ ODM  bagean inquriy sugeng rawuh.

Kita nyedhiyakake layanan mesin CNC khusus sajrone pirang-pirang taun. Staff terlatih duwe pengalaman akeh ing mesin prototipe cepet lan mesin presisi. Pengalaman sing penting iki mbuktekake manawa kita bisa nanggapi cepet kabutuhan sampeyan kanthi tliti.

Layanan mesin khusus sing bisa ditawakake:

Panggilingan CNC

Nguripake CNC

Panggilingan lan muter multi-sumbu

Lathing otomatis

Bagéan Mesin Khusus
Metal Stamping bagean
Las & solder
Pabrik logam

Kanthi mesin Teknologi canggih, manajemen proses mesin sing mantep, lan rantai pasokan sing didhukung ing Ningbo, kita duwe komitmen supaya bisa ngrampungake proyek kustom kaya ing ngisor iki:

aku Ing jangka wektu,

ii. Ing anggaran,

iii. Ngrampungake standar kualitas.

Kajaba iku, Hebei Mingda International Trading Co., Ltd. bisa nyedhiyakake layanan teknik tambah nilai. Kita bisa ngrewangi sampeyan milih material, tes struktur, proses nganti barang sing wis rampung. Tujuane yaiku nyedhiyakake layanan mesin khusus mandheg kanggo para pelanggan lan nggawe hubungan jangka panjang.

Produk ditampilake 

BushingBrass Machining

Stainless SteelMachining Parts FactoryMachining Parts Factory


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita