Kuku Atap Payung Kualitas Paling Apik

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Bahan: Baja Kekuwatan Tinggi

Jinis: Kepala Babak

Alur: Wangun Khusus

Sambungan: Bolt Hinged

Gaya Kepala: Babak

Standar: GB, DIN, ANSI

Kelas: 6.8

Info Tambahan

Kemasan: minangka sarat sampeyan

Produktivitas: 100 Ton / Wulan

Merek: Mingda

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Cina

Sertifikat: ISO9001

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk

Kepala Flat Kuku Atapuga dikenal minangka kuku atap jubah, kuku sing dirasakake, kuku atap kawat wesi utawa paku linoleum atap. Biasane duwe shank cekak lan endhas gedhe. Kepala datar,shank Gamelan utawa cincin annular, titik berlian. Ing Aplikasi yaiku Kuku Clout umume digunakake kanggo gaweyan kayu lan bangunan, kayata ndandani perabotan, nggawe kabinet, ngawat-ngawati shingles gendheng, logam sheet fastening menyang kayu, uga konstruksi kothak lan peti.

Kuku atap apa sing bisa diwenehake?

Bahan atap sing beda-beda mbutuhake macem-macem jinis kuku atap. Perusahaan kita bisa nyedhiyakake paku atap kanthi shank ring, shal spiral lan shank Gamelan kaya sing ditampilake ing 

ring-shank-roofing-nailsroofing-nail-with-smooth-shankscrew-shank-roofing-nails

Kancing atap shank, kanthi endhas boarder tinimbang kuku standar, cocog kanggo nyepetake penyakit saraf dan atap aspal ing wilayah sing kondhisi kurang apik.

Kuku atap batang spiral yaiku corak kanggo nyekeli kayu lan palet ing posisi tanpa nggeser. Sanajan ing cuaca sing ora apik, pucuk kasebut nancep gendheng kanthi kuwat, mula ora prelu ngrawat atap maneh! Kanthi titik sing luwih landhep tinimbang kuku atap liyane, bahan iki gampang digawa menyang bahan atap tanpa pisah.

Kuku atap sing paling standar, murah lan paling wiyar yaiku paku atap gantung alus, sanajan ora duwe kekuwatan kanggo nyangga atap kaya wong liya. Yen sampeyan duwe anggaran sing sempit, pilihan iki minangka pilihan kompetitif.

Kabeh kuku atap digawe saka baja berkualitas tinggi kayata Q192, Q235 utawa bahan liyane kaya panjaluk sampeyan. Lapisan seng sing apik nggawe kuku anti-cuaca lan tahan korosi kanthi wektu layanan maneh. Kuku atap galvanis kalebu siji nganti enem inci. Nanging siji nganti rong inci minangka pilihan umum kanggo jinis instalasi atap.

galvanized-roofing-nail-in-bulk

roofing nail

screw-shank-roofing-nails-with-plastic bag


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita