Tabung Sanitasi Stainless Steel Mulus

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Jinis: Mulus

Sertifikasi: CE

Aplikasi: Pipa Struktur, Pipa Pupuk Kimia, Pipa Gas, Pipa Hidrolik

Bentuk Bagean: Alun-alun

Perawatan lumahing: Polesan

Panggunaan: Pengangkutan Pipa, Tujuan Khusus, Pengeboran Sumur Minyak & Gas, Industri Mesin, Industri Kimia, Penambangan

Teknik: Panas Digulung

Bahan: Baja tahan karat

Info Tambahan

Kemasan: paket standar ekspor

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Hebei, China

Katrangan Produk

 

Hebei Mingda minangka pemasok profesional produk stainless steel. Kita sepcilized ing lembaran / piring waja, kumparanpipa / tabung, bar / rod, bunder, baja persegi,

bar heksagonal, peralatan pipa, flensa, lsp. Nilai utama kita yaiku 201, 202, 304, 304L, 316, 316L, 309, 310S, 321, 410, 430, 904L, lsp. 

Produk kita diekspor menyang Negara Bagian, Jerman, Australia, Arab Saudi, Pakistan, Bahrain, India, Israel, Iran lan pirang-pirang negara saka Asia lan Eropa.

Kita uga bisa ngasilake miturut sarat pelanggan. Sistem kontrol kualitas sing ketat lan sampurna sistem layanan sawise sales mesthi dadi kawigaten utama sing bisa njamin lan nglacak kualitas produk saka pengadaan bahan baku, produksi proses, produk rampung uga layanan sawise-sales.

 

 

Katrangan produk

 

Materi: SS201, 304, 304L, 316, 316L, 347, lsp
 
Standar: ASTM, GB, DIN, JIS, ASME.
 
Ukuran: 12-400mm * 1.0-12mm, dawa: 1-12m; utawa miturut sarat pelanggan.
 
Dianggo: Umum digunakake ing transportasi minyak lan gas alam, banyu, struktural, lsp
 
Pengepakan: Ing kasus kayu sing bisa dirawat utawa ing buntelan.
 
Ketentuan pambayaran: L / C utawa T / T.

 

 

pipe

 

pipe


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita