Koil Stainless Steel AISI 201

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Info Dhasar

Standar: ASTM

Kelas Baja: Q195

Sertifikasi: ISO, SGS

Perawatan lumahing: Polesan

Teknik: Digulung Kadhemen

Aplikasi: Piring Dandang, Piring Wadah, Piring Kapal, Piring Flange

Simpenan: Simpenan

Info Tambahan

Produktivitas: 10Ton / wulan

Merek: Mingda

Transportasi: Samodra, Lahan, Udara

Papan Asal: Hebei, China

Sertifikat: ISO9001: 2008

Pelabuhan: Tianjin

Katrangan Produk

 

Hebei Mingda minangka produksi profesional produsen produk stainless steel. Produk utama kalebu macem-macem jinis koil stainless steel kayata 410, 409, 430, 420J1, 420J2 lan liya-liyane. Produksi kasebut bisa digunakake ing macem-macem set nedha bengi, barang-barang ing pawon, bingkai pintu keamanan, pipa ventilasi otomatis, cangkir vakum, wastafel banyu ember sing resik lan liya-liyane.

Iki biasane digunakake kanggo Pipa / tabung, bahan bangunan, wastafel / alat makan dapur, kamar mandhi, elevator, aplikasi otomotif, aplikasi industri, alat-alat hardware, lsp. 

 

Katrangan produk 

bahan: stainless steel 

kekandelan: 0,25-150mm

jembaré: 600mm, 1000mm, 1219mm, 1500mm, 1800mm, 2000mm

dawane: 2000mm, 2440mm, 3000mm, 5800mm, 6000mm, lsp.

 

coil

steel coil

steel coil

 

 

410/409/430 201 202 304 309 310 316 321


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita